|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
Iztok Član

Pridružen-a: Pet 08 Okt 2004 0:55 Prispevkov: 4974 Aktiv.: 20.94 Kraj: LJ
|
Objavljeno: Sre Jan 14, 2015 2:17 am Naslov sporočila: PayPal se ne odziva in ni dosegljiv za dve prijave |
|
|
Že nekaj let uporabljam ta način plačevanja, sedaj pa sem naletel na težavo. Pred dobrim letom (Dec. 2013) sem naročil AVAST licenco, ki so mi jo sedaj tik pred novim letom ponovno zaračunali - si vzeli denar iz PayPal-a kar brez moje privolitve. To sem sporočil na PayPal kot Unauthorized transaction. Odgovorili so mi, da je bila taka pogodba. OK - moja napaka sem si mislil - bom to pač imel še eno leto. Sem pa potem takoj preklical Auto-Renewal preko nastavitev na straneh PayPal-a, da mi konec tega leta spet ne bi kar sami stregli po računu.
Tukaj pa se pravi problem šele začne. Te licence mi namreč kljub (samo)plačilu niso podaljšali. Status se vidi na sliki.
Poslal sem že po dva maila na atlanticpaypalcs@digitalriver.com ki si je postregel denar za licenco in tudi na avast@digitalriver.com pa ne odgovarjajo.
Ko sem hotel še enkrat sprožit Item dispute zaradi "I did not receive an item I purchased" na isto transakcijo pa me zavrne z pojasnilom: "You have already filed a unauthorized activity case regarding this transaction. Please visit the Resolution Center to view the status of your open cases." in prijave ne sprejme.
Ko sem šel na Resolution Center in tam izpolnil neko okence z opisom težave pa je enako. Ni odziva niti povratnega maila o prejetem obvestilu. Za njih je CASE CLOSED čeprav prodajalec ni poslal plačanega artikla oziroma aktiviral licence!
Je kdo že imel podoben primer?
Opis: |
|
Velikost datoteke: |
40.58 KB |
Pogledana: |
104 krat |

|
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Waldo Član

Pridružen-a: Pet 02 Nov 2007 10:50 Prispevkov: 316 Aktiv.: 1.47 Kraj: Maribor
|
Objavljeno: Sre Jan 14, 2015 10:52 am Naslov sporočila: |
|
|
Paypal ima sicer zelo slab sloves pri reševanju težav, ki odstopajo od njegovega običajnega modela, na spletu je takih horror zgodb več kot dovolj.
Sicer pa poskusi poslati sporočilo še na info@avast.si. Pred kakim tednom smo si službeno z njimi nekaj dopisovali in sklepam, da je naslov še živ.
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Iztok Član

|
Objavljeno: Sre Jan 14, 2015 5:09 pm Naslov sporočila: |
|
|
Hvala za predlog. Sem jih kontaktiral in so res ažurno odgovorili. A pravijo, da ne morejo pomagat ker so oni druga firma, jaz pa sem plačal amerom ...
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
PeterC Član

Pridružen-a: Tor 14 Dec 2004 20:22 Prispevkov: 204 Aktiv.: 0.86
|
Objavljeno: Sre Jan 14, 2015 5:59 pm Naslov sporočila: |
|
|
Iz kje se pa na sliki vidi, da licenca ni podaljšana? Jaz vidim VALID exp. date: 12/31/2015...
_________________ Time is like a fuse, short and burning fast |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Iztok Član

|
Objavljeno: Sre Jan 14, 2015 6:34 pm Naslov sporočila: |
|
|
Licenca že velja. Samo za katero napravo? Preberi kaj piše spodaj desno v modrem okvirčku ...
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 10 dni