|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
Branez Moderator

Pridružen-a: Pon 14 Apr 2003 7:21 Prispevkov: 7831 Aktiv.: 32.97 Kraj: Koprivnica HR
|
Objavljeno: Tor Jan 27, 2015 7:29 pm Naslov sporočila: |
|
|
Išči po spletu! Pri akumulatorjih pazi, če so kakršnikoli kako in s čim se polnijo. Tega je na tone napisanega.
Dosti uspeha ti želim, pa objavi tukaj rezultate.
Pa še nekaj: slike se dajo na forum pripeti, tukaj sigurno ostanejo, kar pa ni nujno za druga "skladišča slik". _________________ The true sign of intelligence is not knowledge but imagination.
Creativity is intelligence having fun!
Albert Einstein |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
dipsi111 Član

Pridružen-a: Sre 12 Nov 2003 21:17 Prispevkov: 349 Aktiv.: 1.47 Kraj: Koper
|
Objavljeno: Sre Jan 28, 2015 12:05 am Naslov sporočila: |
|
|
@Branez
Najlepša hvala za to, da si me podučil kako postati Hi-End guru! Opravičujem se, ker nisem razbral iz Matly-jevega posta, da si ne želi samogradnje. Moj post je bil napisan izključno v želji pomagat z nasvetom, ker je spraševal po alternativi in ne želja po Hi-End debatah. Glede na tvoj odgovor pa se sprašujem, če nisi morda ti tisti, kateri bi rad razpravljal o dolžini ... Izredno cenim tvoje neizmerno znanje in izkušnje, vendar je tvoja aroganca tudi neizmerna.
Še enkrat se opravičujem za offtopic in se umikam iz teme. Pa brez zamere.
LP Boštjan |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Branez Moderator

Pridružen-a: Pon 14 Apr 2003 7:21 Prispevkov: 7831 Aktiv.: 32.97 Kraj: Koprivnica HR
|
Objavljeno: Sre Jan 28, 2015 12:16 am Naslov sporočila: |
|
|
Boštjan, vse kar sem napisal je bilo dobronamerno v želji da ne gre vse skupaj na napačno pot. Ni bilo napisano direktno tebi, ampak vsem nam, zatorej mi ne rabiš zameriti.
Mimogrede, tisto o guruju je pa lepo in po resnici napisano?! Na žalost pa avtorja ne poznam, pred leti sem na to naletel nekje v globinah interneta in spravil.
Pozdravljen! _________________ The true sign of intelligence is not knowledge but imagination.
Creativity is intelligence having fun!
Albert Einstein |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 8 dni