|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
Teiia Neznanec

Pridružen-a: Čet 29 Jan 2015 21:40 Prispevkov: 2 Aktiv.: 0.02
|
Objavljeno: Čet Jan 29, 2015 9:47 pm Naslov sporočila: Prosim za pomoč. Določeni klici me ne morejo dobiti |
|
|
Pozdravljeni!
Imam eno težavo in bi prosila za pomoč.
Imam telefon samsung galaxy s4. In me zanima zakaj me določni kontakti ne morejo dobiti in jih imam shranjene in vse. Problem je da jim kaže da sem zasedena meni pa pozvoni in kar prekine. In mi naredi koda bi bilo zabloirano. Ko stisnem na kontakt mi pa piše da lahko dam ta stik na seznam zavrjenih. Kar pomeni da ga nimam na seznamu blokiranih. Problem je da se mi naredi tak krogec pa pa črtica notri,. Jaz pa lahko normalno kličem in vse.Če kdor koli ve kako to odpraviti prosim za pomoč
Lep pozdrav! |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Iztok Član

Pridružen-a: Pet 08 Okt 2004 0:55 Prispevkov: 4974 Aktiv.: 20.94 Kraj: LJ
|
Objavljeno: Čet Jan 29, 2015 10:37 pm Naslov sporočila: Re: Prosim za pomoč. Določeni klici me ne morejo dobiti |
|
|
To, da ti ponudi uvrstitev na seznam zavrnjenih še ne pomeni, da ga ni že tam. Malo neumno a tako pač je
Pojdi na Nastavitve > Klic > Zavrnitev klica > Seznam za samodejno zavrnitev in poglej kaj je v tem seznamu. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Teiia Neznanec

Pridružen-a: Čet 29 Jan 2015 21:40 Prispevkov: 2 Aktiv.: 0.02
|
Objavljeno: Čet Jan 29, 2015 10:59 pm Naslov sporočila: |
|
|
Najlepsa hvala za odgovor .. mela sem tam samodejno zavrni zdej [slovenščina je zame španska vas] pa dala izkljuci pa bomo videli kaj bo.. ce pa ne bo delovalo bom pa klicala operaterja  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Iztok Član

Pridružen-a: Pet 08 Okt 2004 0:55 Prispevkov: 4974 Aktiv.: 20.94 Kraj: LJ
|
Objavljeno: Čet Jan 29, 2015 11:51 pm Naslov sporočila: |
|
|
Se pravi, da spisek zavrnitev le ni bil prazen?  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
đzuro Član

Pridružen-a: Čet 22 Maj 2014 17:09 Prispevkov: 47 Aktiv.: 0.35 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Sob Jan 31, 2015 11:57 am Naslov sporočila: delete |
|
|
Ce je rabljen telefon, poglej da niso gor kaksne spy aplikacije, drugace pa povrni tovarniske nastavitve.  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 8 dni