|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
borber Član

Pridružen-a: Pon 23 Maj 2005 8:40 Prispevkov: 3111 Aktiv.: 13.10 Kraj: LJUBLJANA
|
Objavljeno: Sre Dec 06, 2006 11:53 pm Naslov sporočila: |
|
|
sitemaster mi je odgovoril, da so vzroki izpada nekakšni problemi z varnostjo
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
igo Član

Pridružen-a: Sre 11 Okt 2006 19:11 Prispevkov: 3641 Aktiv.: 15.96
|
Objavljeno: Čet Dec 07, 2006 1:16 am Naslov sporočila: |
|
|
Okrog 17ih sem dvakrat poskušal iti gor in me je spraševalo, če želim namestiti nek varnostni certifikat, podpisan od ne vem več koga. Obakrat sem zavrnil, tretjič pa se je pokazala sličica o nedostopnosti, kakršno je pripel Frenki.
Od takrat ni več dostopen .
LP, Igor
_________________ Teoretično je praksa posledica teorije, praktično je pa ravno obratno. (igo 2001)
LP, Igor |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
reber Član

Pridružen-a: Pon 26 Maj 2003 12:20 Prispevkov: 2279 Aktiv.: 9.59 Kraj: Bled
|
Objavljeno: Čet Dec 07, 2006 7:27 am Naslov sporočila: |
|
|
Kot je že nekaj časa bilo problematično gostovanje, je kot kaže sedaj odpovedalo in se dela na tem.
_________________ Obiščite me na www.reber.si ali www.elektron.si |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Silvo Moderator

Pridružen-a: Pon 24 Feb 2003 17:09 Prispevkov: 14678 Aktiv.: 61.79
|
Objavljeno: Sob Dec 09, 2006 12:35 pm Naslov sporočila: |
|
|
Ker tudi velik del obiskovalcev EN obiskuje tudi ta forum, mislim da bi bilo dobrodošlo pojasnilo s strani administratorja kaj se dogaja s forumom.
_________________ lp
Silvo |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
reber Član

|
Objavljeno: Sob Dec 09, 2006 1:17 pm Naslov sporočila: |
|
|
Saj sem napisal, da je problem z gostovanjem.
Da napišem bolj natančno: streznik.com je do sedaj nudil brezplačno gostovanje. Ker pa brezplačno ne gre v nedogled, se je gostitelj (kot kaže) odločil, da se bo foruma počasi znebil. Najprej se je zgodilo, da so bili blokirani nekateri dostopi in skripte, kasneje tudi obnovitve baze in pripenjanje priponk. Problemi, ki so bili, so se kazali kot veliko registriranih spammerjev na forumu, nedelovanje možnosti pripenjanja priponk in občasno nedelovanje foruma.
Take in drugačne zadeve seveda neugodno vplivajo na člane in obiskovalce foruma, nenazadnje pa tudi kvaliteta začne padati. Lastnik in administrator foruma si ni vzel dovolj časa za forum, zato ni bilo postorjeno tisto, kar je bilo nujno, da do tega ne bi prišlo. Razlogi za to so osebni in se nimamo pravice vtikati, povem pa lahko, da enostavno ni imel časa zaradi študija in službe, pa tudi veselje do tega je popustilo. Gostovanje tudi predstavlja strošek, ki ni majhen, prav tako pa delo ki je potrebno za obstoj foruma zahteva svoj čas in žrtvovanje prostega časa (če ga sploh je kaj). Iz dolgoletnega obstoja lahko vseeno sklepamo, da je administrator opravil svoje delo dobro, namen je bil dober in forum je zaživel, živel in bo preživel. Jaz kot moderator sem lahko naredil kar sem, več nisem mogel. Ne smemo pa pozabiti tudi vseh članov, ki so se trudili in sodelovali na forumu in upam, da bodo ostali zvesti še v prihodnje, ko bo v nekaj dnevih forum spet začel delovati.
Trenutno se dogovarjam za novo gostovanje, ki bo verjetno sponzorirano, delno ali v celoti. Uradnih informacij je zaenkrat toliko. Dela se na tem, da forum ne propade, to je definitivno, prav tako sledi prenova, obnova (kakorkoli že). Kako bo sponzorirano, zaenkrat še ni popolnoma dorečeno, zato teh informacij še ne morem dati.
|
Nazaj na vrh |
|
 |
zajec Član

Pridružen-a: Čet 07 Dec 2006 19:03 Prispevkov: 34 Aktiv.: 0.15 Kraj: slovenske konjice
|
Objavljeno: Ned Dec 10, 2006 2:00 pm Naslov sporočila: |
|
|
Mene pa zanima kaj kahko kot član foruma na elektro-n storim da bo forum deloval? (če sploh lahko kaj). Ker verjetno nisem edini ki bi rad videl da bi stran zopet delala.
lp zajec
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
reber Član

|
Objavljeno: Ned Dec 10, 2006 3:34 pm Naslov sporočila: |
|
|
V bistvu kot član trenutno nimaš kaj narediti, razen če poznaš velikodušnega sponzorja.
Verjetno bi pa bilo članom zelo odveč, če bi bila slučajno kakšna članarina, ki bi pokrivala stroške gostovanja ... no, članarine prav gotovo ne bo, ker to breme nikoli ne bo prenešeno na člane.
Kot član boš lahko naredil nekaj pozitivnega, ko bo forum spet deloval ... in kaj bo to? ja enostavno, le obiskuj, prebiraj, odgovarjaj ... skratka, sodeluj.
|
Nazaj na vrh |
|
 |
zajec Član

Pridružen-a: Čet 07 Dec 2006 19:03 Prispevkov: 34 Aktiv.: 0.15 Kraj: slovenske konjice
|
Objavljeno: Pet Dec 29, 2006 2:41 pm Naslov sporočila: |
|
|
Evo kot sem ugotovil elektro-n zopet dela sicer še ne popolno vendar dela.
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
cici Član

Pridružen-a: Ned 14 Dec 2003 7:42 Prispevkov: 766 Aktiv.: 3.22 Kraj: Trbovlje
|
Objavljeno: Pet Dec 29, 2006 3:03 pm Naslov sporočila: |
|
|
Meni še vedno napiše: phpBB : Kritična napaka
Could not connect to the database
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
andrejj Član

Pridružen-a: Ned 21 Mar 2004 15:06 Prispevkov: 4253 Aktiv.: 17.90 Kraj: 8232 Šentrupert
|
Objavljeno: Pet Dec 29, 2006 3:08 pm Naslov sporočila: |
|
|
zajec je napisal/a: |
Evo kot sem ugotovil elektro-n zopet dela sicer še ne popolno vendar dela.  |
Tudi enako sem jaz dobil.
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
TilenS Član

Pridružen-a: Čet 24 Nov 2005 12:29 Prispevkov: 556 Aktiv.: 2.34
|
Objavljeno: Pet Dec 29, 2006 3:09 pm Naslov sporočila: |
|
|
Stran dela, forum še pa pride.
Citiram: |
Forum bo ponovno na voljo v najkrajšem možnem času. |
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
borber Član

Pridružen-a: Pon 23 Maj 2005 8:40 Prispevkov: 3111 Aktiv.: 13.10 Kraj: LJUBLJANA
|
Objavljeno: Pet Dec 29, 2006 3:38 pm Naslov sporočila: |
|
|
Verjetno imata stari link s /phpBB2/
www.elektro-n.com
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
zajec Član

|
Objavljeno: Pet Dec 29, 2006 8:58 pm Naslov sporočila: |
|
|
Borber car si se čujemo na forumu.
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Lojz Član

Pridružen-a: Pet 11 Apr 2003 8:31 Prispevkov: 668 Aktiv.: 2.81 Kraj: Koroška
|
Objavljeno: Ned Sep 02, 2007 12:10 pm Naslov sporočila: |
|
|
Na Elektro-n spet nekaj ni vredu ???
Opis: |
|
Velikost datoteke: |
9.98 KB |
Pogledana: |
4084 krat |

|
_________________ LP
Lojz |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
dkone Član

Pridružen-a: Sre 07 Mar 2007 18:53 Prispevkov: 2116 Aktiv.: 9.48 Kraj: Krško
|
Objavljeno: Ned Sep 02, 2007 12:34 pm Naslov sporočila: |
|
|
tale link dela : http://www.elektro-n.com/ , ko pa bi hotel kakšen post pogleda pa je isto ko na sliki, ki jo je dodal Lojz.
_________________ Denis |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 9 dni