|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
VolkD Član

Pridružen-a: Pet 24 Sep 2004 21:58 Prispevkov: 14228 Aktiv.: 59.90 Kraj: Divača (Kačiče)
|
Objavljeno: Čet Maj 23, 2013 1:47 pm Naslov sporočila: |
|
|
Vi vsi se samo hecate s travo. Do nedavnega sem to počel tudi sam. Žal je površina precejšnja in je trava zmagala. Je pa res, da je imela izdatno pomoč s strani sliv, robide, celo orehi so zrasli. Tudi slak se je spravil nadme.
Zdaj sem se nehal igrati in sem kupil in obnovil nekaj takega.
Zdaj je pa vrag vzel šalo. Pa travo tudi. Pa robido prav tako. Pa slive do premera enega palca padajo kot za šalo. Moram pa paziti, da mi ostanki sliv ne predrejo koles. Zato jih bom raje na kak drug način odstranil. _________________ Dokler bodo ljudje mislili, da živali ne čutijo, bodo živali čutile, da ljudje ne mislijo. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
kobranka Član

Pridružen-a: Sob 24 Jul 2010 19:37 Prispevkov: 3403 Aktiv.: 18.70 Kraj: nekje v zgornjem posočju
|
Objavljeno: Čet Maj 23, 2013 2:55 pm Naslov sporočila: |
|
|
Dober izbor Darko, samo kot si že omenil se vseeno ni preveč za hecat s tem „gozdarstvom”, v skrajnem primeru se ti lahko zgodi, da ti kakšen kos prileti v glavo. Recimo zaradi blokade ti sesuje tisti ekscenter ali pa trga nete od klinov. Ni vse vsemogočno. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
mcn Član

Pridružen-a: Čet 10 Apr 2014 13:48 Prispevkov: 17 Aktiv.: 0.12
|
Objavljeno: Ned Apr 26, 2015 4:48 pm Naslov sporočila: |
|
|
Jule je napisal/a: |
Prilagajam test.
Veselo branje. |
Zdravo, bi mi lahko na zs poslal ta fajl, ne morem ga dol cuknit.... |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Branez Moderator

Pridružen-a: Pon 14 Apr 2003 7:21 Prispevkov: 7831 Aktiv.: 32.97 Kraj: Koprivnica HR
|
Objavljeno: Ned Apr 26, 2015 7:16 pm Naslov sporočila: |
|
|
Tudi na ZS ga ne boš dolcuknil.  _________________ The true sign of intelligence is not knowledge but imagination.
Creativity is intelligence having fun!
Albert Einstein |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
mcn Član

|
Objavljeno: Sre Apr 29, 2015 12:25 pm Naslov sporočila: |
|
|
kako pa bi ga lahko dobil, ali pa jaz kaj ne vem  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Branez Moderator

Pridružen-a: Pon 14 Apr 2003 7:21 Prispevkov: 7831 Aktiv.: 32.97 Kraj: Koprivnica HR
|
Objavljeno: Sre Apr 29, 2015 12:41 pm Naslov sporočila: |
|
|
Bodi aktivnejši. Sodeluj na forumu, ne pa da samo čez "plot opazuješ". _________________ The true sign of intelligence is not knowledge but imagination.
Creativity is intelligence having fun!
Albert Einstein |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
mcn Član

|
Objavljeno: Sre Apr 29, 2015 3:38 pm Naslov sporočila: |
|
|
voayerizem včasih tudi ne škodi  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 9 dni