|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
janez.j Član

Pridružen-a: Čet 14 Sep 2006 16:25 Prispevkov: 16 Aktiv.: 0.07
|
Objavljeno: Pon Jan 01, 2007 7:33 pm Naslov sporočila: Setup za PWM v PIC-u |
|
|
Zdravo,
Sem iskal cendar nisem nič našel ali pa ne znam najti. Zanima me kaj vse moram inicializirati za PWM ker nevem ali sem kaj pozabil,...
Razmišlajl sem v tej smeri, da ko jeste izpisujem na dva 7 segmentna prikazovalnika, da mi takrat povozi delovanje PWM na PORTC,2 , je to mogoče ali to ve sam proc, da tega ne sme uporabljat, oziroma da ga ne more če ima definiran že PWM na tem pinu.
Ima mogoče kdo kakšen source za inicializacijo in kako potem vpisuje podatek za duty cycle,...
Hvala
Lp, Janez |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Silvo Moderator

Pridružen-a: Pon 24 Feb 2003 17:09 Prispevkov: 14673 Aktiv.: 61.94 Kraj: Koroška-okolica Dravograda
|
Objavljeno: Pon Jan 01, 2007 7:45 pm Naslov sporočila: |
|
|
Na tole zmedeno sporočilo se ne da odgovoriti.
Najprej vprašanje; v čem pišeš program in katerega pic-a uporabljaš?
Primer asemblerske kode s komentarji najdeš tukaj _________________ lp
Silvo |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
janez.j Član

Pridružen-a: Čet 14 Sep 2006 16:25 Prispevkov: 16 Aktiv.: 0.07
|
Objavljeno: Pon Jan 01, 2007 9:28 pm Naslov sporočila: |
|
|
Zdravo,
Hvala ta link silvo. Sem copy paste naredo v moj source kamor mi paše in dela .[slovenščina je zame španska vas] [slovenščina je zame španska vas] sam še doterat kako bom med delovanjem nastavljal vrednost duty cycle ker rabim da mi bo delalo od o-100%
Lp, Janez |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 493 dni