|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
miharix Član

Pridružen-a: Tor 18 Dec 2012 9:59 Prispevkov: 410 Aktiv.: 2.69 Kraj: LJ
|
Objavljeno: Ned Maj 24, 2015 1:09 pm Naslov sporočila: maskiranje govora |
|
|
Za didaktične potrebe bi želel svoj glas toliko zamaskirat, da ne bi bil takoj prepoznan.
A hkrati rabi bit zamaskirat glas dovolj jasen in nemoteč za razumevanje daljše razlage.
Kdaj se proces manipuliranju glasu vrši ni važno (med/po snemanju).
Prav tako ni problem če je proces relativno enostavno povrnit in identificirat govorca,
le končni glas naj v otroški domišljiji daje asociacijo, da to govori nek "hud hacker".
Dokaj uporabno sicer dosežem preko AudaCity->Učinek->Spremeni višino tona->par -% .
Samo če le možno bi pa vseeno želel, da se učenec, ki sumi, da sem to jaz, vsaj maaalo bolj potrudi, kot isti koraki in +%.
Sem se še igral z drugimi AudaCity učinki a vse kar sem sedaj poizkusil je bilo ali preveč moteče za razumevanje razlage ali pa je govorca dokaj lahko za prepoznat.
Kak predlog kako to realizirat ? |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 494 dni