|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
Lagrange Član

Pridružen-a: Pet 10 Okt 2003 10:07 Prispevkov: 164 Aktiv.: 0.69 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Sre Jan 03, 2007 5:29 pm Naslov sporočila: Anketa |
|
|
Zanimiva anketa: h**p://www.ic-elect.si/index.aspx
Malce sem jim namignil. Mogoce ima se kak drug obiskovalec tega foruma obcutek, da jim mora kaj povedati.
Vprasanje: "Kaj menite o delu naših prodajalcev v maloprodajni trgovini?"
Upam, da bo v naslednji stevilki se anketa na temo prodajalcev v veleprodajni trgovini.
Pa mogoce na temo podobnosti dobavnih rokov na "papirju" in tistih v resnici. Mogoce bi lahko se rekli kaksno o razlikah med stevilom narocenih elementov in tistih, ki kasneje padejo iz kuverte. Itd, itd... Skratka precej hvale bi jim zapel.
Preden me kdo vprasa kaksne so moje slabe izkusnje, naj se usmili moje tipkovnice in me rajsi vprasa po dobrih. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Sokrat Član

Pridružen-a: Čet 25 Avg 2005 11:00 Prispevkov: 5584 Aktiv.: 23.51
|
Objavljeno: Sre Jan 03, 2007 8:00 pm Naslov sporočila: |
|
|
Zahvaljujejo se mi za moj glas. Ce bi bili tako vljudni ob mojih obiskih, bi tudi moj glas to odseval  _________________ Ka ti bo pa torba ce si kupu kolo ? |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 7 dni