|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
eddie Član

Pridružen-a: Sre 10 Dec 2003 21:02 Prispevkov: 723 Aktiv.: 3.04 Kraj: Severna primorska
|
Objavljeno: Tor Avg 04, 2015 1:20 pm Naslov sporočila: Motor sesalca Domel 463.3.405 |
|
|
Pozdravljeni!
Zgoraj navedeni motor je spustil dušo.
Vgrajen je v phillipsov sesalec, ki je deloval odlično.
Ali kdo ve če je omenjeni motor možno dobiti kot rezervni del? Oziroma če že bi se mogoče odločil celo za njegovega močnejšega 2000W brata.
Poskušal sem kontaktirati Domel pa trenutno ni očitno nobenega, ki bi mi vedel svetovati.
Kakšne so neki cene teh motorjev - upam da niso v rangu novega sesalca?
hvala za odgovore ter lep pozdrav. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Bizgec65 Član

Pridružen-a: Sre 10 Mar 2010 11:46 Prispevkov: 2099 Aktiv.: 11.25 Kraj: Trebnje
|
Objavljeno: Tor Avg 04, 2015 7:16 pm Naslov sporočila: |
|
|
Lahko ti povem, da so cene nekje 60€+, odvisno od moči. Čudno se mi zdi, da ti v Domelu ne bi znali svetovati. Mogoče pod to kodo ni motorja, imajo pa sigurno vse živo. Dalo bi se ga dobiti tudi v LJ, le slika bi bila dobrodošla . _________________ Če bi nekateri padli z višine svojega ega na višino svoje inteligence, bi se ubili. (Je pa res, da se meni ne smilijo!)  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
eddie Član

Pridružen-a: Sre 10 Dec 2003 21:02 Prispevkov: 723 Aktiv.: 3.04 Kraj: Severna primorska
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
jani18 Član

Pridružen-a: Sob 18 Sep 2010 10:22 Prispevkov: 133 Aktiv.: 0.74 Kraj: Ojstri Vrh
|
Objavljeno: Pet Avg 07, 2015 2:45 pm Naslov sporočila: |
|
|
Pozdravljeni!
Trenutno je v Domelu kolektivni dopust, ki se zaključi s tem tednom,
naslednji teden bi moral dobiti odgovor iz strani Domela.
Lp |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
eddie Član

|
Objavljeno: Pet Avg 07, 2015 2:48 pm Naslov sporočila: |
|
|
OK, super!
Hvala za informacijo!
Lep pozdrav! |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 9 dni