www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

Trgovine s komponentami
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3

Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Elektronika za začetnike
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
protoncek
Član
Član

Pridružen-a: Sre 31 Jan 2007 9:41
Aktiv.: 42.67
Kraj: Mengeš

PrispevekObjavljeno: Tor Avg 04, 2015 10:35 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

marcc je napisal/a:
... in tudi, če do 5.00 naročiš dobiš drugi dan. Pri roki je če potrebuješ nekaj nujno jutri.

No, o tem bi se dalo razpravljati. Sem že doživel, in mislim da veliko članov, da so "pozabili" name. Po parih dneh in klicu na slovenski farnell je bila pa roba končno naslednji dan doma. Se mi zdi da take privat ljudi, ki naročijo za nekaj evrov nekako "pozabijo"...
Če nekaj RES rabiš jutri, je farnell zadnja trgovina, na katero pomislim. Žal.
Nazaj na vrh
Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
marcc
Član
Član

Pridružen-a: Ned 29 Mar 2009 11:08
Aktiv.: 1.01
Kraj: Polzela

PrispevekObjavljeno: Sre Avg 05, 2015 4:45 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

protonček,
oprosti. Napisal sem iz vidika "podjetja". Če bi osebno naročil za tistih par evrov bi pomoje tudi čakal par dni. Po drugi strani, kot podjetje, ki mesečno naroči par K evrov pa je drugačna pesem. Tukaj jaz nisem vredu razložil.

Lp, M
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
protoncek
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Sre Avg 05, 2015 8:46 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Ni problema, saj se mi je zdelo, da si mislil tako. Je pa žalostno za tako renomirano firmo, da se gre take ignorance. Naj napišejo, da je za zneske pod xy evrov dostava v enem tednu, nad x pa en dan, pa bo mir. Se bo vsaj vedelo...
Nazaj na vrh
Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
lojzek
Član
Član

Pridružen-a: Pet 25 Jan 2008 8:00
Aktiv.: 15.95

PrispevekObjavljeno: Čet Avg 06, 2015 12:30 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Ali je že kdo omenil Nanoelektroniko iz Naribora... Imam dobre izkušnje in če kaj kupujem pri nas, kupim pri njih. So pa tudi posrednik za nabavo pri Farnellu in mislim da tudi pri Mouserju. V takem primeru poveš številko npr. Farnellove komponente in ti dostavijo na dom. Če imajo na zalogi, je tudi drugi dan doma.

PS, s Farnellom do sedaj še nisem imel nekih slabih izkušenj. S "pozabljanjem" ipd.
Nazaj na vrh
Salieri
Član
Član

Pridružen-a: Sre 15 Jul 2015 18:50
Aktiv.: 0.11
Kraj: Severovzhod

PrispevekObjavljeno: Čet Avg 06, 2015 6:16 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Jaz pa. Še posebej z odzivnostjo na si.farnell.
Sem imel pred kratkim en problem z naročilom. Naročil v ponedeljek okrog 15.00 ure, sem računal da bom v torek jaz držal material v roki. V torek okrog 22.00 zvečer še ni bilo poslano. Sem poslal na slovenski Farnell vprašanje, kaj zaboga se dogaja...

Celo sredo nič, cel četrtek brez odgovora, nato v petek dopoldne pošljem na angleški Farnell vprašanje kdo koga zdej farba. V manj kot 10 minutah dobim nazaj od slovenca kratek in jedrnat mail, da naročilo ni šlo naprej, ker je bila kartica zavrnjena. Brez kakršnegakoli opravičila, ker noben ne odgovarja.

Kartica ni šla naprej zarad spleta okoliščin, ki sem jih zrihtal z parimi kliki. Nisem pa več rabu materiala, in sem si na svojo škodo situacijo vmes zrihtal drugače. Če bi mi kdorkoli poslal mail da naročilo ni šlo naprej, al pa če bi že v sredo kdo odgovoril na mail...

Odnos slovencev v p****.
Nazaj na vrh
protoncek
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Čet Avg 06, 2015 6:38 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Citiram:
Odnos slovencev v p****.

Natanko to sem jaz mislil. S tem, da jaz nisem imel težav s kartico, roba je bila prav lepo in takoj plačana. Samo naročilo ni in ni šlo naprej... Zagovor na drugi strani telefona je bil, da je naročilo "nekje ostalo"... Shocked ja, seveda je....v njihovem PCju...

Glede opravičila pa----kaj je že to? Celoten pogovor je bil raje kot ne nekako neprijazen, natanko se je dalo razbrati, da sem jaz kriv, da mora ona biti v službi, ko pride domov pa namesto počitka še skuhat kosilo za dedca... Brick wall
Nazaj na vrh
jure94
Član
Član

Pridružen-a: Sre 05 Maj 2010 17:11
Aktiv.: 2.34
Kraj: Jesenice / Lj

PrispevekObjavljeno: Čet Avg 06, 2015 8:44 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Narobe si razlagaš, nisi ti kriv, da mora on delat, kriv si, ker si naročil. Če ne bi naročil tudi problema ne bi bilo Very Happy.
Se mi je zgodilo do sedaj 1x, da plačilo ni šlo skozi (seveda zaradi njim neznanega razloga). Na maile sploh ni odgovora (slovenski in angleški) in je v primeru težav najbolje dvignit telefon in poklicat.
Nazaj na vrh
Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
clovk12
Član
Član

Pridružen-a: Ned 30 Dec 2012 6:02
Aktiv.: 0.42
Kraj: daljna okolica ljubljane

PrispevekObjavljeno: Pet Avg 07, 2015 12:50 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Ko je že govora o nabavi, jaz pa iščem merilnike pretoka (tema: http://www.elektronik.si/phpBB2/viewtopic.php?t=43895 ), ultrazvočne ali svetlobne, pa pri omenjenih prodajalcih ne najdem kaj dosti. Ima kdo kakšno idejo?
robertos
Član
Član

Pridružen-a: Sre 11 Avg 2004 11:31
Aktiv.: 3.33
Kraj: Vuhred JN76OO

PrispevekObjavljeno: Pet Avg 07, 2015 4:48 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

clovk12 je napisal/a:
Ko je že govora o nabavi, jaz pa iščem merilnike pretoka..ultrazvočne ali svetlobne...Ima kdo kakšno idejo?

Povprašaj pri firmi Mimos, ki se ukvarja s temi zadevami MIMOS, Niso pa to poceni merilniki.

Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Elektronika za začetnike Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3
Stran 3 od 3

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 8 dni