|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
boskosi Član

Pridružen-a: Pon 25 Feb 2008 22:16 Prispevkov: 48 Aktiv.: 0.23 Kraj: Maribor
|
Objavljeno: Pon Avg 17, 2015 4:03 pm Naslov sporočila: Akumulator za globoko praznjenje |
|
|
Pozdravljeni,
torej moje vprašanje; kaki akumulator nabavit za uporabo ki se polni šele po koncu delovnega dne......med samo uporabo ni možnosti polnjenja in se ga precej izprazne......nekaj sem bral da bi to naj bili ciklični akumulatorji, lahko kdo kaj priporoča posebej??? kako se le ti polnijo, s klasičnim polnilcem ali kak drug poseben polnilec???......nekdo mi je omenil tudi da bi naj bili neki akumulatorji ki se dajo zelo izpraznit a niso zaščiteni da izpuščajo pline, ter zaradi tega niso bistveno dražji od klasičnih avtomobilskih??? je kaj na tem??.....lp |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Energetik-m Član

Pridružen-a: Pon 07 Dec 2009 19:16 Prispevkov: 1392 Aktiv.: 7.36 Kraj: Zagorje
|
Objavljeno: Pon Avg 17, 2015 5:54 pm Naslov sporočila: |
|
|
Na osnovi podatkov, ki si jih dal, ti priporočam TEGA. Lahko ga prazniš cel dan s kakšnimi tremi miliamperi. _________________ lp |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
boskosi Član

Pridružen-a: Pon 25 Feb 2008 22:16 Prispevkov: 48 Aktiv.: 0.23 Kraj: Maribor
|
Objavljeno: Ned Avg 23, 2015 1:33 pm Naslov sporočila: |
|
|
super.....hvala za info, sem že naročil  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
ro-bi Član

Pridružen-a: Ned 28 Jan 2007 16:53 Prispevkov: 3580 Aktiv.: 15.99
|
Objavljeno: Ned Avg 23, 2015 1:52 pm Naslov sporočila: |
|
|
Ko ga bos globoko izpraznil dobis ognjemet gratis _________________ 3 x 3 = 9 |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Energetik-m Član

Pridružen-a: Pon 07 Dec 2009 19:16 Prispevkov: 1392 Aktiv.: 7.36 Kraj: Zagorje
|
Objavljeno: Ned Avg 23, 2015 10:34 pm Naslov sporočila: |
|
|
Šalo na stran, če poveš, kaj boš na akumulator priklopil (napetost, tok, čas delovanja), bo lažje svetovati, kakšen akumulator izbrati. _________________ lp |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 496 dni