|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
NUFAN Član

Pridružen-a: Pon 05 Apr 2004 21:39 Prispevkov: 947 Aktiv.: 3.99 Kraj: Žalec
|
Objavljeno: Sob Jan 06, 2007 12:48 pm Naslov sporočila: Orodna vrstica v Wordu |
|
|
Kako naj v Wordu zbrišem orodne vrstice, na sliki označene z rdečo. Probal sem že z možnostjo: Pogled->Orodne vrstice->Po meri in tam označil željeno orodno vrstico ter kliknil zbriši. A ko Word zaprem in ponovno odprem so vrstice še vedno tam kjer so bile.
 |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
NUFAN Član

Pridružen-a: Pon 05 Apr 2004 21:39 Prispevkov: 947 Aktiv.: 3.99 Kraj: Žalec
|
Objavljeno: Sob Jan 06, 2007 1:55 pm Naslov sporočila: |
|
|
Mi je uspel popravit. Najprej sem zbrisal tiste orodne vrstice po postopku kot sem ga že opisal zgoraj in potem dokument shranil kot predlogo. To predlogo sem potem prepisal preko stare. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
igo Član

Pridružen-a: Sre 11 Okt 2006 19:11 Prispevkov: 3641 Aktiv.: 15.97
|
Objavljeno: Sob Jan 06, 2007 2:02 pm Naslov sporočila: |
|
|
Ne počni tega v "Pogled".
Pojdi v Orodja-->Po meri in tam z miško povleci orodno vrstico nekam sredi lista. Ko jo boš izpustil, bo izginila, ali pa jo zapreš ročno s klikom na [X].
V zavihku "Ukazi" pa izberi, da se spremembe shranijo v Normal.dot .
Mimogrede še v zavihku "Orodne vrstice" in "Ukazi" dodaš/odstraniš kakšno ikono ter nastaviš kakšno malenkost v "Možnosti".
LP,
Igor _________________ Teoretično je praksa posledica teorije, praktično je pa ravno obratno. (igo 2001)
LP, Igor |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 6 dni