|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
v.j. Član

Pridružen-a: Pet 13 Feb 2015 9:47 Prispevkov: 1661 Aktiv.: 13.19 Kraj: Veldes
|
Objavljeno: Čet Sep 10, 2015 10:24 am Naslov sporočila: PO: igralno konzolo Mega Book starejša za zbiratelje |
|
|
Podarim starejšo konzolo, ker se ni našel kupec niti za 5€, očitno ga ni zbiratelja, ki bi reskiral en sixpack zanjo
KLIK
Naj se javi zbiratelj, ki res to zbira, npr stare računalnike, kot so spectrum, comodore, atari, stare igralne konzole kot so nintendo, ...
Ko sem prvič dal oglas je nekdo ponujal nekaj rabljenega materiala v zameno, tak material jaz mečem v smeti
Prevzem osebno, po pošti je sicer možno, vendar je poštnina strošek prejemnika, pa še 2 za povrh da nesem na pošto, sicer bo šlo v zbirni center z ostalo kramo, ki je namenjena tja. _________________ Kontakt na e-mail, za več informacij klikni gumb 'www', na ZS ne odgovarjam!
Ne mi pisat zasebnih sporočil na forumu! NIKOLI ne boste dobili odgovora na ZS !
Če vam moji odgovori niso všeč, nihče vas ne sili, da jih berete! uporabite gumb 'ignore' |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
kobranka Član

Pridružen-a: Sob 24 Jul 2010 19:37 Prispevkov: 3403 Aktiv.: 18.76 Kraj: nekje v zgornjem posočju
|
Objavljeno: Čet Sep 10, 2015 1:33 pm Naslov sporočila: |
|
|
Ja jaz sem se zanimal, samo je to verjetno 16bitni svojstven sistem in mi verjetno nebi prišel v poštev. Poskušal sem najti kaj informacij od tega tvojega sistema. Ustavilo se mi je pri tem, da je to neka italijanska zadeva, več infa nisem uspel izbrskati.
Meni se gre za dobiti kakšno Famicom kaseto, da vidim, če deluje ker sem ga imel doma pozabljenega med smetmi. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Obelix Član

Pridružen-a: Pon 19 Maj 2008 13:59 Prispevkov: 1881 Aktiv.: 9.05 Kraj: Maribor
|
Objavljeno: Čet Sep 10, 2015 2:11 pm Naslov sporočila: |
|
|
Dam za poštnino in za (vsaj) 2  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
v.j. Član

|
Objavljeno: Ned Sep 13, 2015 8:49 am Naslov sporočila: |
|
|
Ja, nobenega sporočila nisem dobil, če ti je toliko do tega, bi že zdavnaj lahko poslal e-mail sporočilo, ker na forumu nisem vsak dan. Kogar resno zanima naj se mi javi na e-mail ki je objavljen na bolhi, to bom dobil in prebral hitro, vse ostalo lahko traja tudi več kot 1 teden. _________________ Kontakt na e-mail, za več informacij klikni gumb 'www', na ZS ne odgovarjam!
Ne mi pisat zasebnih sporočil na forumu! NIKOLI ne boste dobili odgovora na ZS !
Če vam moji odgovori niso všeč, nihče vas ne sili, da jih berete! uporabite gumb 'ignore' |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
v.j. Član

|
Objavljeno: Ned Sep 13, 2015 12:20 pm Naslov sporočila: |
|
|
Oddano lokalnemu zbiratelju starih računalnikov, zadeva je torej prišla v prave roke. _________________ Kontakt na e-mail, za več informacij klikni gumb 'www', na ZS ne odgovarjam!
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 494 dni