www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

Atmel Studio 7 in Arduino projekti

Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Arduino sekcija
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
frenki
Moderator
Moderator

Pridružen-a: Ned 23 Feb 2003 21:26
Aktiv.: 28.41
Kraj: Ljubljana (JN76GB)

PrispevekObjavljeno: Pet Okt 02, 2015 10:00 pm    Naslov sporočila:  Atmel Studio 7 in Arduino projekti Odgovori s citatom

Verzija 7 je zunaj, obljublja pa med drugim "z enim klikom" import arduino projektov. Se je mogoče že kdo kaj igral s tem?
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
Branez
Moderator
Moderator

Pridružen-a: Pon 14 Apr 2003 7:21
Aktiv.: 33.05
Kraj: Koprivnica HR

PrispevekObjavljeno: Sob Okt 03, 2015 5:55 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Ne, ne gre na XP.

Albert Einstein
Nazaj na vrh
Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
protoncek
Član
Član

Pridružen-a: Sre 31 Jan 2007 9:41
Aktiv.: 42.78
Kraj: Mengeš

PrispevekObjavljeno: Ned Okt 04, 2015 9:59 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Jaz sem jo preizkusil, sicer ne z arduinom, ampak z programatorjem AVRISP MKII (originalnim) in je šla dol po hitrejšem postopku kot gor. Namreč, napake, ki povzroči, da ta programator ne dela v studiu kljub obljubam še niso odpravili (javi napako no valid license found). Na sosednjem forumu je nekdo celo omenil, da so na seminarju prejšnji teden opozarjali, naj je ne dajemo gor, ker ne dela... Whistle
Nazaj na vrh
Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
Silvo
Moderator
Moderator

Pridružen-a: Pon 24 Feb 2003 17:09
Aktiv.: 61.92
Kraj: Koroška-okolica Dravograda

PrispevekObjavljeno: Ned Okt 04, 2015 10:21 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Sam še vedno uporabljam verzijo 4. OK, ko sem začel z Atmeli se mi je Avrstudio zdel zelo pust proti kakemu MPLAB-u (PIC). Kasneje sem se zadeve navadil. Od novejše verzije sem poskusil verzijo 6.1. Nekaj ,kar bi me pritegnilo nisem ni bilo. (Verjetno zato ker sem "assebleraš"). Zelo moteče pa je nalaganje - windowsi se mi zaženejo prej kot avrstudio Brick wall .

Bo pa zanimivo kaj se bo izcimilo iz tega . Atmel je že nekoč kupoval Microchip. Takrat ni bilo nič iz tega. Bomo videli kaj bo sedaj.

Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Arduino sekcija Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Stran 1 od 1

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 495 dni