|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
ro-bi Član

Pridružen-a: Ned 28 Jan 2007 16:53 Prispevkov: 3580 Aktiv.: 15.96
|
Objavljeno: Sre Okt 21, 2015 8:16 pm Naslov sporočila: |
|
|
Silvo, tudi moje lahko sprobaš. Pridi iskat v Črno, ampak ti jih ne morem posodit za par dni, ker jih skoraj vsak dan rabim. Lahko mi pa pustiš kake za AC in potem lahko maš moje dalj časa.
lP
Robi _________________ 3 x 3 = 9 |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Silvo Moderator

Pridružen-a: Pon 24 Feb 2003 17:09 Prispevkov: 14676 Aktiv.: 61.81 Kraj: Koroška-okolica Dravograda
|
Objavljeno: Sre Okt 21, 2015 8:39 pm Naslov sporočila: |
|
|
Uh veliko odgovorov. Hvala vsem za nasvete. Takole na hitro so mi zelo zanimive tiste, ki jih je navedel Luca. (zaradi resolucije 1mA)
Robi kaka je resolucija pri tvojih?
Peter,
Berem, da imajo Extech EX 830 vgrajen brezkontaktni merilnik temperature. Kak je doseg meritve, da je le ta še optimalna? (Merilni krog recimo 20mm) Recimo s kake razdalje lahko pomeriš podnožje NV varovalke in lahko ugotoviš a se pregreva samo podnožje ali priključek? _________________ lp
Silvo |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
v.j. Član

Pridružen-a: Pet 13 Feb 2015 9:47 Prispevkov: 1665 Aktiv.: 13.17 Kraj: Veldes
|
Objavljeno: Sre Okt 21, 2015 10:34 pm Naslov sporočila: |
|
|
airwolf je napisal/a: |
Imam 400A AC/DC Voltcraft VC-521 .
Za to kar rabim so več kot dovolj. |
Tudi jaz, sem z njimi zadovoljen. Ker zaenkrat ne rabim merit enosmerne tokove tako zelo pogosto in tako zelo natančno, je bila to dobra odločitev. Če bom rabil boljše DC klešče, bom pač precej bolj globoko segel v žep ni druge  _________________ Kontakt na e-mail, za več informacij klikni gumb 'www', na ZS ne odgovarjam!
Ne mi pisat zasebnih sporočil na forumu! NIKOLI ne boste dobili odgovora na ZS !
Če vam moji odgovori niso všeč, nihče vas ne sili, da jih berete! uporabite gumb 'ignore' |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
ro-bi Član

Pridružen-a: Ned 28 Jan 2007 16:53 Prispevkov: 3580 Aktiv.: 15.96
|
Objavljeno: Čet Okt 22, 2015 9:20 am Naslov sporočila: |
|
|
Resolucija je 10 mA _________________ 3 x 3 = 9 |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
PPG78 Član

Pridružen-a: Ned 27 Jul 2003 14:09 Prispevkov: 2343 Aktiv.: 9.87 Kraj: Gorenjska
|
Objavljeno: Čet Okt 22, 2015 9:38 am Naslov sporočila: |
|
|
Silvo je napisal/a: |
Peter,
Berem, da imajo Extech EX 830 vgrajen brezkontaktni merilnik temperature. Kak je doseg meritve, da je le ta še optimalna? (Merilni krog recimo 20mm) Recimo s kake razdalje lahko pomeriš podnožje NV varovalke in lahko ugotoviš a se pregreva samo podnožje ali priključek? |
Preizkusim popoldne in javim |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 6 dni