|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
frenki Moderator

Pridružen-a: Ned 23 Feb 2003 21:26 Prispevkov: 6735 Aktiv.: 28.41 Kraj: Ljubljana (JN76GB)
|
Objavljeno: Ned Nov 01, 2015 10:21 am Naslov sporočila: Današnji potresni sunek |
|
|
Par minut pred deveto z epicentrom v okolici Brežic z magnitudo 4.2 se je v Ljubljani kar konkretno občutil. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
DenisH Član

Pridružen-a: Pet 07 Sep 2012 0:05 Prispevkov: 95 Aktiv.: 0.61 Kraj: Gorenjska
|
Objavljeno: Ned Nov 01, 2015 10:27 am Naslov sporočila: |
|
|
Tudi sam sem ga začutil, pa je rekla žena da naj ne nakladam...
Sedel sem na stolu in se je kar začelo vse zibat okoli mene. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Merlin Član

Pridružen-a: Sob 29 Dec 2007 0:47 Prispevkov: 289 Aktiv.: 1.36
|
Objavljeno: Ned Nov 01, 2015 12:56 pm Naslov sporočila: |
|
|
Moja je bila malo pred na stopnišču bloka, ni vedela, kaj se dogaja, je nekaj pokalo, sam sem v spalnici, kjer imam računalnik, začutil, in videl, da se nekaj dogaja, približno 6 krat se je stresala cela spalnica, kot če si na drevesu, in ga nekdo krepko potrese. Ko sem pogledal nazaj, se je stropni lestenec še dolgo majal. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
ana2 Član

Pridružen-a: Sre 28 Dec 2011 13:24 Prispevkov: 66 Aktiv.: 0.40
|
Objavljeno: Pon Nov 02, 2015 12:45 am Naslov sporočila: |
|
|
Pošteno me je pretreslo. Na tla je pometalo nekaj stvari, ki so bile na omarici v dnevni sobi in sedaj imam nekaj novih lukenj v parketu.
Zaenkrat kakšne posebne škode na objektu nisem opazil. _________________ Glava šteje. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 498 dni