|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
webmouse Član

Pridružen-a: Čet 27 Avg 2009 22:27 Prispevkov: 1059 Aktiv.: 5.49 Kraj: Bloška planota
|
Objavljeno: Ned Nov 08, 2015 12:39 am Naslov sporočila: |
|
|
bostjang je napisal/a: |
webmouse je napisal/a: |
probal še z reball BGA-jem - glede na to da je dober dan delovalo po ''spodkurjenju čipa'' ... |
Predlagam, da za začetek ponovno najprej spajkaš samo glavni čip - BGA, da bomo vedeli kje je vzrok. |
Ravno to je bilo narejeno - mogoče bo pripeta kakšna fotka, ker tudi mene zanima kako je zgledalo.
TV deluje ok in bo kot kaže tako tudi ostalo. Vroči zrak je verjetno samo naredil zopet ''hladni spoj'' ki je popustil ko se je plata segrela. Ker sedaj že nekaj časa deluje - upam, da je bila ''operacija BGA'' trajna rešitev...
Hvala majstru  _________________ -
"Želja po znanju je v naravi vsakega dobrega človeka." Leonardo Da Vinci |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
matic_scetinec Član

Pridružen-a: Tor 15 Jan 2008 17:11 Prispevkov: 993 Aktiv.: 4.67 Kraj: Brezovica pri Ljubljani
|
Objavljeno: Pon Nov 09, 2015 1:19 am Naslov sporočila: |
|
|
Zdravo!
Sem se kar precej razpisal o tem, zato sem raje odprl novo temo.
Obljubljene slike in opis postopka so v tej temi.
Lp, Matic |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 7 dni