|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
dumr666 Član

Pridružen-a: Tor 31 Jan 2012 23:30 Prispevkov: 409 Aktiv.: 2.51 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Ned Nov 08, 2015 4:40 pm Naslov sporočila: Offtopic - Step 7 naloga |
|
|
če znaš rešiti problem na "PLC" zakaj nebi znal na S7? In take idiote dobivamo v fabrke. Bravo slovensko šolstvo... _________________ Robots will steal your job. But that's OK. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Silvo Moderator

Pridružen-a: Pon 24 Feb 2003 17:09 Prispevkov: 14673 Aktiv.: 61.91 Kraj: Koroška-okolica Dravograda
|
Objavljeno: Tor Nov 10, 2015 10:25 am Naslov sporočila: |
|
|
dumr666 je napisal/a: |
če znaš rešiti problem na "PLC" zakaj nebi znal na S7? In take idiote dobivamo v fabrke. Bravo slovensko šolstvo... |
Drži. Tudi jaz sem dobil zasebno glede te naloge. Namerno se nisem odzval. Resnica je točna taka kot je napisal dumr66. Ravno sedaj imamo razpis v podjetju za vzdrževalca. Kandidat, ki vsaj osnov tega ne bo znal ne bo prestal poskusne dobe. Ne mislim ljudi učiti tega, kar se bi moral naučiti v šoli. _________________ lp
Silvo |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Jaka57 Moderator

Pridružen-a: Ned 12 Dec 2004 21:47 Prispevkov: 5820 Aktiv.: 24.56 Kraj: Grosuplje
|
Objavljeno: Tor Nov 10, 2015 12:49 pm Naslov sporočila: |
|
|
Silvo, tudi jaz sem dobil ZS in ker se mi o tem ne sanja sem mu predlagal, da se obrne na tebe, odgovor, ki sem ga dobil je bil, da se je že, vendar mu ne odgovarjaš.
Ko sem šel še enkrat gledat njegovo vprašanje, mi je kapnilo, da je že enkrat spraševal, če mu kdo naredi tiskanino za šolo in verjetno je to tudi neka naloga za šolo.
Kakor kaže, tale poba ubira bližnjice za šolske naloge. _________________ Lp, Jaka |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Branez Moderator

Pridružen-a: Pon 14 Apr 2003 7:21 Prispevkov: 7831 Aktiv.: 33.04 Kraj: Koprivnica HR
|
Objavljeno: Tor Nov 10, 2015 1:07 pm Naslov sporočila: |
|
|
Albert Einstein je napisal/a: |
The true sign of intelligence is not knowledge but imagination. |
 _________________ The true sign of intelligence is not knowledge but imagination.
Creativity is intelligence having fun!
Albert Einstein |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
dumr666 Član

Pridružen-a: Tor 31 Jan 2012 23:30 Prispevkov: 409 Aktiv.: 2.51 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Tor Nov 10, 2015 1:15 pm Naslov sporočila: |
|
|
to že, ampak glede na to da se mu tudi sanja ne kaj je razlika med S7 in PLCjem . S tem da lahko tako shemo narišeš na roke. Sam sem na faksu plcje programiral na list medtem ko sem se z vlakom vozil domov. Naslednji dan sem stvar samo prerisal v GX developer (Mitsubishijevi PLCji).
To pa da ne veš da je S7 PLC je pa tudi malo mimo + verjetno bo zaradi rešitve dobil bolš oceno kot nekdo ki se je vsaj malo sam potrudil. Nebi rekel da bi narisal na roke in prilepil sem vendar neee, najlažje je biti len kot fuks in prositi da drugi delajo delo namesto njega. _________________ Robots will steal your job. But that's OK. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Branez Moderator

Pridružen-a: Pon 14 Apr 2003 7:21 Prispevkov: 7831 Aktiv.: 33.04 Kraj: Koprivnica HR
|
Objavljeno: Tor Nov 10, 2015 1:26 pm Naslov sporočila: |
|
|
Uh, ti pa si hud! Se strinjam s tabo. _________________ The true sign of intelligence is not knowledge but imagination.
Creativity is intelligence having fun!
Albert Einstein |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 496 dni