|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
sars Član

Pridružen-a: Tor 05 Jan 2010 20:40 Prispevkov: 671 Aktiv.: 3.57 Kraj: Vransko
|
Objavljeno: Pet Nov 27, 2015 3:55 pm Naslov sporočila: Prepir izven oglasa |
|
|
Link do Ebay oglasa kjer so veliko cenejši. _________________ Ko misliš, da nimaš sreče v življenju, pomisli na voznike Renaultov.  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Jakey Član

Pridružen-a: Sre 11 Jul 2012 0:38 Prispevkov: 651 Aktiv.: 4.13 Kraj: Ravne/LJ/Kobarid
|
Objavljeno: Pet Nov 27, 2015 5:26 pm Naslov sporočila: |
|
|
sars je napisal/a: |
Link do Ebay oglasa kjer so veliko cenejši. |
saj ne, da bi te kdo kaj vprašal  _________________ Predlagam, da kar napišem, si čimprej skopirat, saj bodo šerifi tega foruma verjetno pobrisali s predpostavko, da ne prispeva (dosti) k vrednosti foruma. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
sars Član

|
Objavljeno: Pet Nov 27, 2015 5:43 pm Naslov sporočila: |
|
|
Pa kaj si slučajno mislil, da boš lahko služil na naš račun?
Če kdo nujno rabi takšen adapter imam enega viška in mu ga lahko posodim do takrat, ko dobi svojega iz Kitajske. Je pa točno tisti, ki je na mojem linku. _________________ Ko misliš, da nimaš sreče v življenju, pomisli na voznike Renaultov.  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Jakey Član

Pridružen-a: Sre 11 Jul 2012 0:38 Prispevkov: 651 Aktiv.: 4.13 Kraj: Ravne/LJ/Kobarid
|
Objavljeno: Pet Nov 27, 2015 6:08 pm Naslov sporočila: |
|
|
Pa kaj si slučajno mislil, da boš lahko služil na naš račun?
Če kdo nujno rabi takšen adapter imam enega viška in mu ga lahko posodim do takrat, ko dobi svojega iz Kitajske. Je pa točno tisti, ki je na mojem linku. |
Kakopak? Nameravam obogatet, s tem 1 evrom profita (,ki si misliš, da ga bom imel) bom kupil 2 nova senzorja in jih prodal spet po 1 evru večji ceni.
Torej: 1-2-4-8-16...
 _________________ Predlagam, da kar napišem, si čimprej skopirat, saj bodo šerifi tega foruma verjetno pobrisali s predpostavko, da ne prispeva (dosti) k vrednosti foruma. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
sars Član

|
Objavljeno: Pet Nov 27, 2015 7:49 pm Naslov sporočila: |
|
|
@elson2k na nanote pa tudi sam čakam. Zadnje čase so vsi obsedeni z lučkami... _________________ Ko misliš, da nimaš sreče v življenju, pomisli na voznike Renaultov.  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Jakey Član

|
Objavljeno: Pet Nov 27, 2015 10:26 pm Naslov sporočila: |
|
|
@elson2k na nanote pa tudi sam čakam. Zadnje čase so vsi obsedeni z lučkami... |
ej, ptičja gripa. Bejš si odpret svojo temo za revers elektronike, pust mojo licitacijo pr miru.
(v vsem tem navalu bidanja tvoji posti kazijo strukturo topika) _________________ Predlagam, da kar napišem, si čimprej skopirat, saj bodo šerifi tega foruma verjetno pobrisali s predpostavko, da ne prispeva (dosti) k vrednosti foruma. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
sars Član

|
Objavljeno: Pet Nov 27, 2015 11:33 pm Naslov sporočila: |
|
|
Še enkrat dodajam povezavo do pol cenejše ploščice. Izgleda, da tudi admini podpirajo preprodajo in nategovanje članov in brišejo moje poste!
Admini, če brišete moje poste, potem izbrišite popolnoma vse, ki sem jih objavil na tem forumu, hkrati pa tudi moj profil!
Hvala _________________ Ko misliš, da nimaš sreče v življenju, pomisli na voznike Renaultov.  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Bizgec65 Član

Pridružen-a: Sre 10 Mar 2010 11:46 Prispevkov: 2099 Aktiv.: 11.28 Kraj: Trebnje
|
Objavljeno: Pet Nov 27, 2015 11:40 pm Naslov sporočila: |
|
|
No, no, kaj pa se greste. Včasih se je treba pa malo ozreti nazaj, tole je samo en primer: KLIK
Jakey, saj si čisto u redu fant, ampak, a tole je pa OK? Pa ni edina taka tvoja cvetka pri oglasih! _________________ Če bi nekateri padli z višine svojega ega na višino svoje inteligence, bi se ubili. (Je pa res, da se meni ne smilijo!)  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
sars Član

|
Objavljeno: Pet Nov 27, 2015 11:43 pm Naslov sporočila: |
|
|
Žal imam čas in voljo, da take stvari dokaj redno preglejujem in opozarjam na njih. Če misliš pa preprodajat pa odpri firmo in prodajaj legalno. Naslednja opazka na račun mojega nickname-a te bo stala pa še kakšne tožbe zaradi žalitve! _________________ Ko misliš, da nimaš sreče v življenju, pomisli na voznike Renaultov.  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
sars Član

|
Objavljeno: Pet Nov 27, 2015 11:47 pm Naslov sporočila: |
|
|
Sem opazil, da je na ta račun odprta nova tema. Zato prosim, če se moj zgornjibpost izbriše. Bomo nadaljevali tam. _________________ Ko misliš, da nimaš sreče v življenju, pomisli na voznike Renaultov.  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Branez Moderator

Pridružen-a: Pon 14 Apr 2003 7:21 Prispevkov: 7831 Aktiv.: 33.04 Kraj: Koprivnica HR
|
Objavljeno: Pet Nov 27, 2015 11:52 pm Naslov sporočila: |
|
|
No, pa se prepirajte, samo prosim brez žalitev!  _________________ The true sign of intelligence is not knowledge but imagination.
Creativity is intelligence having fun!
Albert Einstein |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Jaka57 Moderator

Pridružen-a: Ned 12 Dec 2004 21:47 Prispevkov: 5820 Aktiv.: 24.56 Kraj: Grosuplje
|
Objavljeno: Pet Nov 27, 2015 11:55 pm Naslov sporočila: |
|
|
Hm, mislim, da lahko vsak nastavi ceno kakršno hoče.
Če bo cena ustrezna bo prodal, če pa ne, pa pač ne.
Vidim pa da se včasih na sosednjem forumu licitirajo stvari, ki so dejansko za v kanto za smeti, pa se nihče nič ne razburja!
Hu, sars, kar s tožbo grozimo , občutljivost pa taka.
Ali ni sars okrajšava za pričjo gripo?
Kar se pa tega in podobnih modulov tiče, tisti evro razlike (al pa če sta dva), rade volje dam, če potrebujem samo en kos, ni čakanja in za=bancije pri nakupu in eventuelno potem. Če ti carina samo paket iz Kitajske odpre, bo koštalo več (manipulativni stroški), za kar ima vso pravico, saj do sedaj še nisem dobil pravilno deklarirane pošiljke od poceni Kitajcev. Če že piše, da je notri elektronika, ni deklarirane cene (običajno je gift) in to je razlog, da bo carinik, če se mu "lušta", odprl paket in bodo to tudi zaračunali. _________________ Lp, Jaka |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Branez Moderator

Pridružen-a: Pon 14 Apr 2003 7:21 Prispevkov: 7831 Aktiv.: 33.04 Kraj: Koprivnica HR
|
Objavljeno: Pet Nov 27, 2015 11:56 pm Naslov sporočila: |
|
|
@sars: Na zasebno sem Jackey-u poslal še cenejšo opcijo kot si jo ti našel, takoj ko je objavil oglas, pa je vendarle vztrajal naj tako ostane.
Če bo kdo kupil, je to njuna stvar. _________________ The true sign of intelligence is not knowledge but imagination.
Creativity is intelligence having fun!
Albert Einstein |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Jakey Član

|
Objavljeno: Sob Nov 28, 2015 12:39 am Naslov sporočila: |
|
|
Zgleda, je potrebno VSE obnovit še enkrat!
Še enkrat dodajam povezavo do pol cenejše ploščice. Izgleda, da tudi admini podpirajo preprodajo in nategovanje članov in brišejo moje poste!
Admini, če brišete moje poste, potem izbrišite popolnoma vse, ki sem jih objavil na tem forumu, hkrati pa tudi moj profil!
Hvala |
Nevem, čemu tolkokrat povezava do tolko cenejše, če vsi vemo kolko je "prava" cena, po tvoje.
Ne seri s tem, kaj podpirajo in česa ne podpirajo admini, ker nimaš blage veze. Noben nč ne briše, le premika se. Če temu nisi zmožen sledit, je to tvoj problem.
Ko bi vsaj.
ps:
cena moje ploščice: 3€
cena ploščice iz tvojega linka: GOOGLE = 2.02$ to € -> 2.02 US$ = 1.90718973 €
TO niti približno ni pol ceneje.
Bizgec65 je napisal/a: |
No, no, kaj pa se greste. Včasih se je treba pa malo ozreti nazaj, tole je samo en primer: KLIK
Jakey, saj si čisto u redu fant, ampak, a tole je pa OK? Pa ni edina taka tvoja cvetka pri oglasih! |
Bizgec, mormo neki razlikovat. Eno je posiljevanje "TA TIP NAS HOČE NATEGNIT" za tist ušiv 1€ ( ki niti ni na moji strani da s tem služim, niti ne prodajam količinsko niti 1000 stvari pa pri vsaki 1€ profita), drugo je pa da spraviš na realna tla z ceno. Saj je bilo pred nekaj tedni-meseci je tudi nekdo prodajal nevemkajže za 700e, a realna cena je bla okol 100€. Pač se pove, da cena ni realna(če kdo nima filinga za ceno, kot npr. kakšni laiki), ne pa posiljuje "ebay je cenejš za 1€, oropat vas hoče".
Žal imam čas in voljo, da take stvari dokaj redno preglejujem in opozarjam na njih. Če misliš pa preprodajat pa odpri firmo in prodajaj legalno. Naslednja opazka na račun mojega nickname-a te bo stala pa še kakšne tožbe zaradi žalitve! |
Še dobro, da ima svet tebe, ti naš rešitelj, narodni heroj in Veliki vodja, kaj bi mi brez tebe!?
Nevem čemu admini, če pa ti tako briljantno opravljaš (tuje) delo in velika hvala tvojemu času in volji! (Bom v nedeljo dal za mašo!)
Joj, prejoj..da si nebom česa nardil, če bom še enkrat omenil ebolo.
Sicer pa, saj nisi ti nizi iznašel besede oz. kratice sars, niti nevem zakaj jo uporabljaš kot nickname(kar sicer ni moja stvar), če sicer nimaš kaj opraviti z njo, sicer pa..če si sam praviš sars, jaz pa ti rečem ptičja gripa, te užali? Daj ga no nehaj take lomit.
Branez je napisal/a: |
@sars: Na zasebno sem Jackey-u poslal še cenejšo opcijo kot si jo ti našel, takoj ko je objavil oglas, pa je vendarle vztrajal naj tako ostane.
Če bo kdo kupil, je to njuna stvar. |
Prodajam za tako ceno kot jo, ker:
1. stvari ne potrebujem, kot sem si sprva zamislil, da jo bom
2. kupil sem ga za takšno ceno. Ne mi rečt, da moram natančn oglas najdit, preko katerega je kolega kupil. Res mi ni, da bi mu še za to težil.
@sars: še to, zakaj pa nisi spodnjega linka pripel in pa bi lahko rekel: "lejte, kako poceni prodaja"?
klik
@sars2: ej, ko si že tolk dober pri iskanju teh reči..daj mi najdi 230VAC -> 12VDC 10A napajalnike v kovinskih ohišjih čimcenej, prosim. Sam ne najdem cenej od 10$, pa sem siguren, da iz neke luknje ti boš privlekel kaj pol cenejšga. _________________ Predlagam, da kar napišem, si čimprej skopirat, saj bodo šerifi tega foruma verjetno pobrisali s predpostavko, da ne prispeva (dosti) k vrednosti foruma.
Nazadnje urejal/a Jakey Sob Nov 28, 2015 12:53 am; skupaj popravljeno 1 krat |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
sars Član

|
Objavljeno: Sob Nov 28, 2015 12:50 am Naslov sporočila: |
|
|
Jakey je napisal/a: |
@sars: še to, zakaj pa nisi spodnjega linka pripel in pa bi lahko rekel: "lejte, kako poceni prodaja"?
|
Čisto enostavno, zato ker nisi poceni, ampak si drag. Poleg tega mi je pa všeč, ko se tako razburjaš. Če bi imel čiste namene, se ne bi. Verjemi, da bom od sedaj naprej še bolj pozoren nate in na tvoje oglase.  _________________ Ko misliš, da nimaš sreče v življenju, pomisli na voznike Renaultov.  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 496 dni