|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
protoncek Član

Pridružen-a: Sre 31 Jan 2007 9:41 Prispevkov: 9573 Aktiv.: 42.77 Kraj: Mengeš
|
Objavljeno: Čet Dec 24, 2015 3:35 pm Naslov sporočila: |
|
|
Vlado, tudi jaz sem bral tole sporočilo, a mi ni prišlo na misel, da je res v tujini SMS potrebno plačat...to je pa kar hud spodrsljaj, ja...Ko sem bil pri T2 so to naredili tako, da si moral PRED odhodom v tujino napovedati, kam boš šel in so ti tisto državo vpisali med dovoljene. No, če si pozabil...
Glede priklopa optike je pa tako: tudi kolega ima omarico na hiši že kar nekaj let, a je težava v preboju ceste, ki pa je ne bodo naredili samo za enega uporabnika. Lahko je pri tebi podobna težava, v tem primeru ti tudi menjva ponudnika ne bo pomagala, po moje...
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
qwertz Član

Pridružen-a: Ned 01 Jun 2008 11:57 Prispevkov: 2743 Aktiv.: 13.21 Kraj: Vrhnika
|
Objavljeno: Pet Dec 25, 2015 11:55 am Naslov sporočila: |
|
|
Sedaj pa prosim, da objavita izsek iz cenika, kjer je navedeno, da se sms prejet v tujini plača.
Ko najdeta, pa napišita post, prej ne.
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
protoncek Član

Pridružen-a: Sre 31 Jan 2007 9:41 Prispevkov: 9573 Aktiv.: 42.77 Kraj: Mengeš
|
Objavljeno: Pet Dec 25, 2015 12:11 pm Naslov sporočila: |
|
|
qwertz je napisal/a: |
Ko najdeta, pa napišita post, prej ne.  |
Ne tako hitro...take exotične omejitve si boš lahko privoščil v trenutku, ko boš moderator, prej pa žal ne...
Sicer pa hvala za informacijo. Sem premalokrat v tujini, pa sem bil prepričan, da to zaračunavajo... Bi se pa dosti lepše slišalo, če bi preprosto napisal, da najina trditev ne drži in preskočil sarkazem...
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
qwertz Član

Pridružen-a: Ned 01 Jun 2008 11:57 Prispevkov: 2743 Aktiv.: 13.21 Kraj: Vrhnika
|
Objavljeno: Pet Dec 25, 2015 12:42 pm Naslov sporočila: |
|
|
Ja, življenje ni potica in ni vse lepo.
Sicer sem pa vedel, da se boš oglasil. No, kje je cenik
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Branez Moderator

Pridružen-a: Pon 14 Apr 2003 7:21 Prispevkov: 7831 Aktiv.: 33.04 Kraj: Koprivnica HR
|
Objavljeno: Pet Dec 25, 2015 4:59 pm Naslov sporočila: |
|
|
Tu je moj zadnji račun za ženo in mene, pa komentirajte. Tistih 13 SMS-ov čisto spodaj je žena poslala meni. Odhodni je plačala, medtem ko jaz nisem nič plačal dohodni SMS. Vse skupaj je na Hrvaškem.
Opis: |
|
Velikost datoteke: |
73.09 KB |
Pogledana: |
37 krat |

|
_________________ The true sign of intelligence is not knowledge but imagination.
Creativity is intelligence having fun!
Albert Einstein |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
robert Član

Pridružen-a: Sob 29 Maj 2004 21:48 Prispevkov: 1905 Aktiv.: 8.04 Kraj: Tolmin
|
Objavljeno: Pet Dec 25, 2015 8:28 pm Naslov sporočila: |
|
|
Cena odhodnega SMS v tujini je lahko drugačna kot iz svojega omrežja.
Za dohodni SMS pa še nisem slišal, da bi kdo računal-ne doma ne v tujini
_________________ LP Robert |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
solomojster Član

Pridružen-a: Tor 18 Maj 2010 12:26 Prispevkov: 851 Aktiv.: 4.63 Kraj: NOVA GORICA
|
Objavljeno: Pet Dec 25, 2015 10:01 pm Naslov sporočila: |
|
|
Meni je pomagala agencija AKOS. Ni šlo toliko zaradi denarja ,bolj za to, da nismo ovce.
O akosu samo pozitivne izkušnje. V sporu sem uspel (vrnili so mi denar) , je pa res da tiste dni nisem bil preveč produktioven.....
https://slo-tech.com/forum/t653506
Komot se obrni na njih in povprašaj.
http://www.akos-rs.si/resevanje-uporabniskih-sporov
Žalostno je to ,da operaterji katerim zaupamo, zaračunavajo nezakonito. (vsaj v mojem malce drugačnem primeru)
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 496 dni