|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
twom Član

Pridružen-a: Ned 26 Okt 2003 0:37 Prispevkov: 986 Aktiv.: 4.16 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Pet Jan 08, 2016 10:01 am Naslov sporočila: Strojček za izrez (poglobitev) v les |
|
|
V lesen podboj vrat bi želel vgraditi okvir za električno ključavnico. Nov okvir je večji in debelejši od starega.
Ali obstaja kakšen hobi strojček (predstavljam si nek po globini nastavljiv vrtalnik z rezkarjem/svedrom) ali nosilec za vrtalnik?
Na roke z dletom in pilo bo nenatančno in grdo.
Lp,
Peter |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Sibica Član

Pridružen-a: Sob 02 Maj 2009 15:24 Prispevkov: 1097 Aktiv.: 5.58 Kraj: Vremska Dolina
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Bizgec65 Član

Pridružen-a: Sre 10 Mar 2010 11:46 Prispevkov: 2099 Aktiv.: 11.28 Kraj: Trebnje
|
Objavljeno: Pet Jan 08, 2016 1:23 pm Naslov sporočila: |
|
|
Če ga rabiš samo za to zadevo (nadrezkar namreč), lahko prideš do mene, ti ga posodim. _________________ Če bi nekateri padli z višine svojega ega na višino svoje inteligence, bi se ubili. (Je pa res, da se meni ne smilijo!)  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
nima Član

Pridružen-a: Čet 27 Feb 2014 14:03 Prispevkov: 192 Aktiv.: 1.39 Kraj: Bakovnik
|
Objavljeno: Pet Jan 08, 2016 1:54 pm Naslov sporočila: Re: Strojček za izrez (poglobitev) v les |
|
|
peter_nn je napisal/a: |
|
Sploh ni nujno, pravi mizar naredi za 5. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
twom Član

Pridružen-a: Ned 26 Okt 2003 0:37 Prispevkov: 986 Aktiv.: 4.16 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Pet Jan 08, 2016 2:04 pm Naslov sporočila: |
|
|
nima je napisal/a: |
peter_nn je napisal/a: |
|
Sploh ni nujno, pravi mizar naredi za 5. |
Čisto verjamem, sam sicer nimam dveh levih rok, a potrebne prakse pa tudi ne.
Bizgec65 je napisal/a: |
Če ga rabiš samo za to zadevo (nadrezkar namreč), lahko prideš do mene, ti ga posodim. |
Hvala za ponudbo. Če bi bilo kaj manjšega (se spomnim mojstra ki je delal utore v oknih za silikonska tesnila)...
Sem si šel tele nadrezkarje pogledat v trgovine in so vsi preveliki za zežljen izrez na vgrajenem podboju vrat.
Sem šel od blizu pogledati tudi Proxxone, manjka samo kakšen majhen nosilec, tisto kar se da kupiti mi deluje preveliko.
Verjetno bo kar dleto zapelo... |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 498 dni