www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

laser CD Blaupunkt
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2

Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Komponente in podsklopi
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
multiscan
Član
Član

Pridružen-a: Sob 19 Sep 2009 23:45
Aktiv.: 0.20
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Sre Jan 13, 2016 10:25 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Malo brskanja, tudi navodila avtoradia sem prebrskal

Tam je navedeno, da mora bit CD pečen v ISO9660+Joliet v.1 ali v.2

No, če sem uničil en kup ploščkov, en gor ali dol

Nero mi ne da možnosti spremembe iz UDF v ISO9660, zato sem uporabil Imgburn

Plošček sem spekel z 16x hitrostjo, manjše mi ne spusti skozi.

Vržem plošček v avtoradio, bere...Please wait...reading......začne špilat. No prvi komad je špilal itak vsakič.
Menjam komade, naprej, špila, naprej...ŠPILA, naprej......ŠPILA

Skratka, prvi test je pokazal, da naj bi zadeva delala Pray , upam, da bo res. No, par let se že zezam s tem Think ,

borc, poizkusi še ta trik, mogoče bo funkcionirali tudi pri tebi

ISO9660+Joliet v.1 ali v.2
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
ule
Član
Član

Pridružen-a: Tor 13 Jan 2004 20:32
Aktiv.: 6.68
Kraj: Babno Polje

PrispevekObjavljeno: Sre Jan 13, 2016 11:26 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

borc je napisal/a:
Se strinjam. Tudi sam imam podobne težave. Stari mp3 cd-ji (posneti dolgo nazaj) delujejo bp. Z novejšimi snemanji pa ne nujno. Cd error.

S tem problemom sem se pred nekaj leti zafrkaval. Sicer avtoradio ni podpiral mp3, ampak samo navadne audio cd-je. Stari spraskani cd-ji so delovali vedno (no mogoče je sem pa tja kakšen preskočil zaradi prask), novi, posneti s minimalno hitrostjo, pa so delali samo kakšen teden brez napak, potem pa ali je začel preskakovat ali pa je napisalo cd error. Nazadnje sem zapekel cd in ga iz računalnika prestavil direkntno v avtoradio in ga predvajal, kolikor sem se pač vozil. Po kakšnem tednu začne preskakovati. Vzamem cd iz avtoradia, ga fino pregledam in ugotovim, da na spodnji strani ni nobene praske ali kakšne druge umazanije. Zgornja stran pravtako cela. Vstavim en naključno izbran star cd, kateri se je valjal v predalu in dela in dela... Potem sem rajši zamenjal avtoradio z usb vhodom in cd-je pometal ven iz avta.
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo
multiscan
Član
Član

Pridružen-a: Sob 19 Sep 2009 23:45
Aktiv.: 0.20
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Tor Jan 26, 2016 3:20 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

No, do zakljucka sem prisel...
Cd mp3 moram pect z max 256kbps, poled tega moram pobrisat vse info v mp3 komadih, ki so nepomembni.
Gre za slikice, www povezave in podoben srot, ki se nahaja v mp3 tagu

Procesor pocasi crkuje al bi bilo kaj drugega?
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Komponente in podsklopi Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2
Stran 2 od 2

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 493 dni