|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
multiscan Član

Pridružen-a: Sob 19 Sep 2009 23:45 Prispevkov: 38 Aktiv.: 0.20 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Sre Jan 13, 2016 10:25 am Naslov sporočila: |
|
|
Malo brskanja, tudi navodila avtoradia sem prebrskal
Tam je navedeno, da mora bit CD pečen v ISO9660+Joliet v.1 ali v.2
No, če sem uničil en kup ploščkov, en gor ali dol
Nero mi ne da možnosti spremembe iz UDF v ISO9660, zato sem uporabil Imgburn
Plošček sem spekel z 16x hitrostjo, manjše mi ne spusti skozi.
Vržem plošček v avtoradio, bere...Please wait...reading......začne špilat. No prvi komad je špilal itak vsakič.
Menjam komade, naprej, špila, naprej...ŠPILA, naprej......ŠPILA
Skratka, prvi test je pokazal, da naj bi zadeva delala , upam, da bo res. No, par let se že zezam s tem ,
borc, poizkusi še ta trik, mogoče bo funkcionirali tudi pri tebi
ISO9660+Joliet v.1 ali v.2 |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
ule Član

Pridružen-a: Tor 13 Jan 2004 20:32 Prispevkov: 1583 Aktiv.: 6.68 Kraj: Babno Polje
|
Objavljeno: Sre Jan 13, 2016 11:26 am Naslov sporočila: |
|
|
borc je napisal/a: |
Se strinjam. Tudi sam imam podobne težave. Stari mp3 cd-ji (posneti dolgo nazaj) delujejo bp. Z novejšimi snemanji pa ne nujno. Cd error.
|
S tem problemom sem se pred nekaj leti zafrkaval. Sicer avtoradio ni podpiral mp3, ampak samo navadne audio cd-je. Stari spraskani cd-ji so delovali vedno (no mogoče je sem pa tja kakšen preskočil zaradi prask), novi, posneti s minimalno hitrostjo, pa so delali samo kakšen teden brez napak, potem pa ali je začel preskakovat ali pa je napisalo cd error. Nazadnje sem zapekel cd in ga iz računalnika prestavil direkntno v avtoradio in ga predvajal, kolikor sem se pač vozil. Po kakšnem tednu začne preskakovati. Vzamem cd iz avtoradia, ga fino pregledam in ugotovim, da na spodnji strani ni nobene praske ali kakšne druge umazanije. Zgornja stran pravtako cela. Vstavim en naključno izbran star cd, kateri se je valjal v predalu in dela in dela... Potem sem rajši zamenjal avtoradio z usb vhodom in cd-je pometal ven iz avta. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
multiscan Član

Pridružen-a: Sob 19 Sep 2009 23:45 Prispevkov: 38 Aktiv.: 0.20 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Tor Jan 26, 2016 3:20 pm Naslov sporočila: |
|
|
No, do zakljucka sem prisel...
Cd mp3 moram pect z max 256kbps, poled tega moram pobrisat vse info v mp3 komadih, ki so nepomembni.
Gre za slikice, www povezave in podoben srot, ki se nahaja v mp3 tagu
Procesor pocasi crkuje al bi bilo kaj drugega? |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 493 dni