|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
Premlez Neznanec

Pridružen-a: Ned 27 Sep 2015 20:05 Prispevkov: 4 Aktiv.: 0.03 Kraj: Maribor
|
Objavljeno: Tor Mar 22, 2016 7:30 pm Naslov sporočila: Nintendo DSi vprašanje |
|
|
Živjo!
Doma sem v stari omari v kleti našel konzolo Nintendo DSi, ki je seveda odklenjena z R4i kartico. No, zanima me, če bi lahko jaz posodobil DSi-jev sistem, ker majster, ki mi ga je odklepal mi je naložil nanj staro verzijo 1.3E. Ali mi bo po posodobitvi R4i kartica spet normalno delovala?
Vem, da je ta reč stara cca. 4 leta, a me je spet pritegnila k igranju.
LP in hvala za odgovore. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
mirkatmir Član

Pridružen-a: Pet 25 Jul 2003 9:14 Prispevkov: 1876 Aktiv.: 7.90 Kraj: Ribnica (JN75IR)
|
Objavljeno: Tor Mar 22, 2016 8:13 pm Naslov sporočila: |
|
|
Nazadnje, pred leti, ko sem to štimal tamali, nove posodobitve niso bile več kompatibilne z staro kartico. Poglej na netu, kateri OS podpira tvoja kartica, drugače boš moral nabaviti novejšo. Tega je že kar nekaj časa nazaj.  _________________ lp, Miran (Miro - S51SK) |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Premlez Neznanec

Pridružen-a: Ned 27 Sep 2015 20:05 Prispevkov: 4 Aktiv.: 0.03 Kraj: Maribor
|
Objavljeno: Tor Mar 22, 2016 9:30 pm Naslov sporočila: |
|
|
mirkatmir je napisal/a: |
Nazadnje, pred leti, ko sem to štimal tamali, nove posodobitve niso bile več kompatibilne z staro kartico. Poglej na netu, kateri OS podpira tvoja kartica, drugače boš moral nabaviti novejšo. Tega je že kar nekaj časa nazaj.  |
Hvala za odgovor! Že cel večer iščem po Googlu to, a nič ne najdem. Torej, imam os z verzijo 1.3E in R4i SDHC 3DS. Misiš, da bi podpirala tudi zadnji OS?
LP |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
mirkatmir Član

Pridružen-a: Pet 25 Jul 2003 9:14 Prispevkov: 1876 Aktiv.: 7.90 Kraj: Ribnica (JN75IR)
|
Objavljeno: Tor Mar 22, 2016 10:50 pm Naslov sporočila: |
|
|
Saj pravim, da je že kar nekaj časa od tega. Prvi google-ov link. upam, da ti bo v pomoč. _________________ lp, Miran (Miro - S51SK) |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 7 dni