|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
sirjost Član

Pridružen-a: Sob 20 Feb 2016 16:30 Prispevkov: 95 Aktiv.: 0.84 Kraj: pescenk bliz Cerknce
|
Objavljeno: Čet Mar 24, 2016 5:40 pm Naslov sporočila: Instalacija Skypa - problemi |
|
|
Živjo danes sem hotel namestiti skyp vendar pa sem včeraj tudi nekaj poskušal namestiti in mi ni to uspelo zato me zanima kako naprej da odstranim nameščene datoteke od prejšne namestitve saj se mi je narobe namestilo.
Hočem namestiti skyp prilagam sliko kaj mi napiše ko hočem kaj namestiti.
Opis: |
|
 Download |
Ime datoteke: |
Brez naslova222.png |
Velikost datoteke: |
10.51 KB |
Downloadano: |
30 krat |
_________________ lp jerc |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
hribo Član

Pridružen-a: Sob 12 Nov 2011 13:38 Prispevkov: 150 Aktiv.: 0.91 Kraj: Domžale
|
Objavljeno: Čet Mar 24, 2016 6:09 pm Naslov sporočila: |
|
|
Zdravo,
v sporočilu ti piše, da je namestitev ustavljena zaradi Call of Duty-a ne Skypa. Si prilepil pravo sliko?
LP
_________________ Failing to plan is planning to fail. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
sirjost Član

Pridružen-a: Sob 20 Feb 2016 16:30 Prispevkov: 95 Aktiv.: 0.84 Kraj: pescenk bliz Cerknce
|
Objavljeno: Pet Mar 25, 2016 3:38 pm Naslov sporočila: |
|
|
Ja, zdaj pa me zanima me kako naj to odpravim, ker, če kliknem, da mi še enkrat pokaže isto, če pa ne pa prekliče namestitev skajpa. Kaj naj naredim, da bom normalno lahko namestil skajp?
|
Nazaj na vrh |
|
 |
kastaneda Član

Pridružen-a: Pet 23 Okt 2009 11:18 Prispevkov: 459 Aktiv.: 2.41
|
Objavljeno: Pet Mar 25, 2016 5:45 pm Naslov sporočila: |
|
|
Če imaš SkypeSetup.msi jo odpri s 7z sicer jo naloži TUKAJ.
Razširi skype.exe in vse .dll datoteke v eno mapo.
Zaženi skype.exe...
_________________ LP
Srečko |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
sirjost Član

|
Objavljeno: Sre Mar 30, 2016 8:19 pm Naslov sporočila: |
|
|
Sem probal napiše mi isto. Piše da je Call of Duty suspended in da citiram "You must undo the changes made by that installation to continue. Do you wont to undo those changes."
In pol mam na izbiro da ali pa ne. Če kliknem da mi še enkrat isto napiše, če pa ne pa mi prekliče namestitev.
zanimam me kje naj grem pogledat in da odstranim te napol naložene datoteke od Call od Duty.
Prosim za pomoč. Imama win 8.1.
|
Nazaj na vrh |
|
 |
kobranka Član

Pridružen-a: Sob 24 Jul 2010 19:37 Prispevkov: 3403 Aktiv.: 18.75 Kraj: nekje v zgornjem posočju
|
Objavljeno: Čet Mar 31, 2016 1:26 pm Naslov sporočila: |
|
|
Namesti si Argente Utilities in malo „popucaj” računalo ter popravi register.
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
sirjost Član

|
Objavljeno: Ned Apr 10, 2016 9:23 pm Naslov sporočila: |
|
|
Sem rešil problem tako, da sem šel na upravitelj programov in sem dal ustavitev Windows inštalater po tem se je skajp prez problema namestil.
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 497 dni