|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
sando Neznanec

Pridružen-a: Ned 08 Maj 2016 23:39 Prispevkov: 3 Aktiv.: 0.03 Kraj: Mariborfalken
|
Objavljeno: Ned Maj 08, 2016 11:56 pm Naslov sporočila: Klimatska naprava z magnetnim stikalom na oknu za izklop? |
|
|
Pozdravljeni,
Kako bi bilo najenostavneje in najceneje narediti, da bi ob odpiranju okna čez nekaj časa klimatska naprava ugasnila in ob ponovnem zaprtju okna bi se ponavno vljučila.
To zadevo sem videm v nekem apartmaju, vem samo, da je bilo na oknu magnetno stikalo (brezzično) me pa zanima če ima kdo rešitev?
lp
Sandi |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
MarkoM Član

Pridružen-a: Tor 12 Sep 2006 15:29 Prispevkov: 2825 Aktiv.: 12.36 Kraj: Lovrenc na P.
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
sando Neznanec

Pridružen-a: Ned 08 Maj 2016 23:39 Prispevkov: 3 Aktiv.: 0.03 Kraj: Mariborfalken
|
Objavljeno: Tor Maj 10, 2016 4:57 pm Naslov sporočila: |
|
|
Hvala marko,
sama stikala niso problem to sem že našeč, bolj me zanima kako priljučit zadevo da ostane v standby in da se potem zežene ko se okno zapre? |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
MadMax Član

Pridružen-a: Pet 09 Sep 2005 22:16 Prispevkov: 4743 Aktiv.: 20.01
|
Objavljeno: Tor Maj 10, 2016 5:23 pm Naslov sporočila: |
|
|
Večina novejših klim ima auto restart ob izpadu napajanja, edino morebitno sprogramiran timer se izbriše.
To pa menda lahko sam probaš kako dela... |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 497 dni