|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
twom Član

Pridružen-a: Ned 26 Okt 2003 0:37 Prispevkov: 986 Aktiv.: 4.16 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Pon Jul 04, 2016 8:48 am Naslov sporočila: Kje cilindre (ključavnice) po meri |
|
|
Kje v Ljubljani ali njeni okolici lahko naročim sistem cilindrov po meri? Ne poznam scene, Vovko, Titan Kamnik?
Rabim sistem s štirimi cilindri in dvema ključema, dimenzije po meri (A, B) in z bunkami na notranji strani.
Glede varnosti se zavedam da ga ni sistema ki ga mojstri ne odprejo v sekundah ali minutah, gre bolj za praktičnost, da lahko dvoje vhodnih vrat (garažna in vhodna) in stanovanje odpiram z enim ključem, in drugo stanovanje z drugim.
Lp,
Peter |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
sscott Član

Pridružen-a: Pet 10 Jul 2009 12:11 Prispevkov: 1133 Aktiv.: 5.84 Kraj: Medvode
|
Objavljeno: Pon Jul 04, 2016 8:51 am Naslov sporočila: |
|
|
flok doo Komenda
Zelo prijazni
Prinesel samo ključ, pa so mi naredili ključavnico po meri
(ponavadi gre ravno obratno ) |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
MarkoM Član

Pridružen-a: Tor 12 Sep 2006 15:29 Prispevkov: 2825 Aktiv.: 12.36 Kraj: Lovrenc na P.
|
Objavljeno: Pon Jul 04, 2016 9:33 am Naslov sporočila: |
|
|
To dela tudi Varnost, cene pa ne vem. V službi imamo njihove ključe, lahko naredijo t.i. generalni ključ, ki odpre "vse" ključavnice in pa izvedenke ključa, ki odpre samo določeno ključavnico. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
mosqito Član

Pridružen-a: Čet 07 Apr 2016 23:22 Prispevkov: 3531 Aktiv.: 31.52
|
Objavljeno: Pon Jul 04, 2016 10:41 am Naslov sporočila: |
|
|
Tudi Krpan naredi po meri
http://www.krpan.si/ _________________ Always going the extra mile. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
me2d Član

Pridružen-a: Sob 19 Sep 2009 11:10 Prispevkov: 291 Aktiv.: 1.52
|
Objavljeno: Pon Jul 04, 2016 7:03 pm Naslov sporočila: |
|
|
Vovko...so tudi v City parku. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
s59ma Član

Pridružen-a: Čet 21 Feb 2008 12:31 Prispevkov: 634 Aktiv.: 3.00 Kraj: Medvode
|
Objavljeno: Pon Jul 04, 2016 7:44 pm Naslov sporočila: |
|
|
Vovko. Se splača iti in pogovoriti o solidnih cilindrih, ter sistemu centralnega ključa.
Nabavljal dvakrat (za dve različni lokaciji), obakrat zadovoljen z izbiro (Ge-Ge: €/kvaliteta/varnost). Ne pretiravaj s kvaliteto, ker bo sicer cena cilindrov kar visoka - raje razmisli, kje vse so šibke točke objekta: npr. kletna okna, vrata...). En pameten kompromis pri cilindrih bo OK, in ti bodo znali dobro svetovati. No, vsaj meni so (nisem bil takoj zadovoljen, pa sem spraševal naprej).  _________________ Na napakah se učimo (pametni se na tujih). |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 497 dni