|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
sebastjan.kamensek Član

Pridružen-a: Sob 26 Jul 2008 11:04 Prispevkov: 1029 Aktiv.: 4.99 Kraj: Škofja Loka
|
Objavljeno: Pon Avg 29, 2016 7:52 pm Naslov sporočila: SeeDoo seasooter Classic Pro |
|
|
Čaw,
Mogoče kdo ve, kje bi dobil tole elektroniko za zgoraj omenieni skuter ceneje?
65 € (73 $ skupaj z poštnino) mi je skoraj malo preveč... Iskal sem že po ebaju in amazonu, žal neuspešno.
Elektronika
Original je bil zalit z morsko vodo in niso opazili... Od plate je ostalo bore malo po skoraj eno letni ne-uporabi...
l.p. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
lucca brassi Član

Pridružen-a: Ned 01 Feb 2004 12:46 Prispevkov: 4225 Aktiv.: 17.79 Kraj: KOČEVJE
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
sebastjan.kamensek Član

Pridružen-a: Sob 26 Jul 2008 11:04 Prispevkov: 1029 Aktiv.: 4.99 Kraj: Škofja Loka
|
Objavljeno: Tor Avg 30, 2016 8:58 am Naslov sporočila: |
|
|
lucca brassi je napisal/a: |
ampak ta stvar je tako neuporabna da jo je škoda tudi delujočo na polici skladiščit |
Bi se strinjal...
Problem pri samogradnji je. da ima skuter na balanci 2 ročici, ki imata magnete oblite v plastiko. Speravi bi potreboval 2 reed releja, da bi bral ti dve ročici, plus ustrezen nosilec da sta reed releja v pravi poziciji, in nato še vklaplanje motorja (zagonski tok). Sem že razmišljal o samogradnji vendar sem začel razmišljat da bi poiskal rabljeno elektroniko pa je stvar ocvrta... do sedaj še nisem imel sreče da bi jo našel. Hvala za namige.
l.p. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
lucca brassi Član

Pridružen-a: Ned 01 Feb 2004 12:46 Prispevkov: 4225 Aktiv.: 17.79 Kraj: KOČEVJE
|
Objavljeno: Tor Avg 30, 2016 12:38 pm Naslov sporočila: |
|
|
tudi jaz se malo spogledujem s samogradnjo ampak v stilu pravega skuterja
tudi kose imamo blizu ...najboljši na svetu se delajo v trstu http://www.suex.it/ _________________ Moments before detonation ,....... TT |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 7 dni