|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
Desso Član

Pridružen-a: Pon 15 Avg 2011 14:42 Prispevkov: 237 Aktiv.: 1.41 Kraj: Polzela
|
Objavljeno: Pet Sep 16, 2016 10:39 am Naslov sporočila: Dnevne luči |
|
|
Montiral sem dnevne luči Philips v vsaki lučki so 4 ledice. Opravil sem tudi homologacijo. Potem pa mi je en mulc odtrgal eno lučko skupaj z masko. Philips tega tipa dnevnih luči ne dela več, zato sem nabavil sem komplet dnevnih luči DRL NNSC 540. Luči so enake velikosti in tudi s 4 ledicami. Da nebi vsega razdiral in tudi zaradi podatkov v homologacijskem kartonu, sem nameraval zadevo popraviti - v mislih sem imel dva načina:
1. Sistem DRL priključim paralelno brez ene lučke. Sistem Philips ostane tako kot je z eno lučko, ki deluje pravilno.
2. na žici, ki sta ostali po trganju lučke na sistemu Philips zmontiram konektor in priključim lučko sistema DRL.
Kaj menite kateri način je boljši?
(Seveda bi lahko zamenjal vse s kompletom dnevnih luči DRL - kaj pa je po tem s homologacijo?)
Lep pozdrav, D _________________ Čas rani vse cele! |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Jaka57 Moderator

Pridružen-a: Ned 12 Dec 2004 21:47 Prispevkov: 5820 Aktiv.: 24.56 Kraj: Grosuplje
|
Objavljeno: Pet Sep 16, 2016 1:53 pm Naslov sporočila: |
|
|
Na nove oddtisni Philips in jih zmontiraj . _________________ Lp, Jaka |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Desso Član

Pridružen-a: Pon 15 Avg 2011 14:42 Prispevkov: 237 Aktiv.: 1.41 Kraj: Polzela
|
Objavljeno: Tor Sep 20, 2016 9:06 am Naslov sporočila: |
|
|
Bom. Hvala!
Lp, V _________________ Čas rani vse cele! |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 494 dni