|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
boni Neznanec

Pridružen-a: Čet 03 Nov 2016 13:45 Prispevkov: 5 Aktiv.: 0.05
|
Objavljeno: Čet Nov 03, 2016 4:02 pm Naslov sporočila: Predelava motokultivatorja na električni vžig |
|
|
LP,kupil sem motokultivator labinprogres 14km,vžig na štrik no še ker vredu užiga pa me zanimače je katiri mojster da mi napravi na elektro vžig |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
webmouse Član

Pridružen-a: Čet 27 Avg 2009 22:27 Prispevkov: 1059 Aktiv.: 5.50 Kraj: Bloška planota
|
Objavljeno: Čet Nov 03, 2016 7:39 pm Naslov sporočila: |
|
|
Elektro del je tu še najmanjši problem ..... mehanika pa večji (zaganjač, avtomat, zobniški prenos....)
Malo pobrskaj na spletu če obstaja KIT komplet ta tvoj problem... _________________ -
"Želja po znanju je v naravi vsakega dobrega človeka." Leonardo Da Vinci |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
lucca brassi Član

Pridružen-a: Ned 01 Feb 2004 12:46 Prispevkov: 4223 Aktiv.: 17.82 Kraj: KOČEVJE
|
Objavljeno: Pet Nov 04, 2016 10:33 am Naslov sporočila: |
|
|
zelo težko ga boš naredil brez predelave celega motorja
ponavadi pride narejen odlitek nosilca motorja (blok) z izboklino in luknjo za pastorek na ozobljeni vztrajnik , če tega nimaš potem moraš pač zamenjat ta del _________________ Moments before detonation ,....... TT |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
boni Neznanec

Pridružen-a: Čet 03 Nov 2016 13:45 Prispevkov: 5 Aktiv.: 0.05
|
Objavljeno: Pet Nov 04, 2016 4:22 pm Naslov sporočila: kultivator |
|
|
lucca brassi je napisal/a: |
zelo težko ga boš naredil brez predelave celega motorja
ponavadi pride narejen odlitek nosilca motorja (blok) z izboklino in luknjo za pastorek na ozobljeni vztrajnik , če tega nimaš potem moraš pač zamenjat ta del |
ja verjetno bo držalo tako,kaj pa varjanta dinamo štarter in regler tako kot imajo stari traktorčki cararo tigre,moj kultivator ima čok za lažji zagon,a to bi blo izvedlivo ali se ne obnese,namreč cararo je imel isto dinamo štarter in je bila dokaj močna kompresija in vedno z lahkoto vžigal,ne vem kako bi bilo tukaj,ja če ne drugače bo pa štrik laufau,LP. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 494 dni