|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
papagaj93 Član

Pridružen-a: Pon 06 Jun 2011 22:50 Prispevkov: 708 Aktiv.: 4.13 Kraj: Nova Gorica
|
Objavljeno: Pon Dec 05, 2016 7:00 pm Naslov sporočila: Zamenjava magnetov na električni kitari |
|
|
Živijo.
Zanima me če je kdo že kdaj zamenjal v lastni režiji magnete na električni kitari. Od prijatelja sem dobil prošnjo če lahko pogledam in zamenjam magnete.
Mislil sem si okej saj nima kej bit odlotam pa zalotam nazaj
Problem je v tem ker obstoječa magneta imata po dve žički... vse lepo in prav...Kupljena nova pa 5 žic?! s tem da so dve (rdeča bela) po defaultu zlotane skupaj.
Mogoče kdo kaj ve kako naj se zadeve lotim Na internetu nisem našel nič informacij o priklopu..le diskusije o zvoku razlikah med magneti itd...
Govora je pa o teh magnetih: http://www.ebay.com/itm/311749869573
Najlepša hvala že vnaprej za pomoč.
LP Rok |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Bizgec65 Član

Pridružen-a: Sre 10 Mar 2010 11:46 Prispevkov: 2099 Aktiv.: 11.25 Kraj: Trebnje
|
Objavljeno: Pon Dec 05, 2016 8:14 pm Naslov sporočila: |
|
|
Klik
Klik, klik
KLIIIIK
Pa še bi se našlo, moral boš kaj poslikati, ali prerisati sedanje stanje.... _________________ Če bi nekateri padli z višine svojega ega na višino svoje inteligence, bi se ubili. (Je pa res, da se meni ne smilijo!)  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
int47 Član

Pridružen-a: Pon 15 Dec 2003 0:10 Prispevkov: 2105 Aktiv.: 8.86 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Pon Dec 05, 2016 8:31 pm Naslov sporočila: |
|
|
Poglej tole. _________________ Kdor ni skregan, ni Slovenc ! |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
papagaj93 Član

Pridružen-a: Pon 06 Jun 2011 22:50 Prispevkov: 708 Aktiv.: 4.13 Kraj: Nova Gorica
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 7 dni