|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
Bizgec65 Član

Pridružen-a: Sre 10 Mar 2010 11:46 Prispevkov: 2099 Aktiv.: 11.25 Kraj: Trebnje
|
Objavljeno: Pon Dec 12, 2016 11:15 pm Naslov sporočila: |
|
|
Potem pa samo vprašanje, pa imaš navodila za ta TV?
_________________ Če bi nekateri padli z višine svojega ega na višino svoje inteligence, bi se ubili. (Je pa res, da se meni ne smilijo!)  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
lema.trade Član

Pridružen-a: Sob 08 Mar 2014 21:46 Prispevkov: 10 Aktiv.: 0.07
|
Objavljeno: Tor Dec 13, 2016 12:01 am Naslov sporočila: |
|
|
???
Spet sem nekaj bral razlago na tujih straneh:
Ker jaz v bistvu ne uporabljam TV ampak samo
kot predvajalnik iz BOX a on ne da izhoda na scart.
Če bi deloval kot TV s svojimi kanali bi bil na scart u zvok.
Torej digital in ne gre analog out?
Madona, sem ekonomist tako da me ta Tehnika malo jezi
Jutri naročim uno škatlico pa probam še to...
_________________ Matjaž |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
kobranka Član

Pridružen-a: Sob 24 Jul 2010 19:37 Prispevkov: 3403 Aktiv.: 18.70 Kraj: nekje v zgornjem posočju
|
Objavljeno: Tor Dec 13, 2016 7:53 am Naslov sporočila: |
|
|
MadMax pa a.vidmar sta ti dala povezave na optični pretvornik, katerega priklopiš v telekomov BOX. Pa zraven tiste lučke imaš okrogel konektor S-Video. Nič nisi odgovoril koliko pinski je ta konektor, ker mi senca kakca očke. Če je 9 pinski potem od tam tudi lahko potegneš zvok.
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
qwertz Član

Pridružen-a: Ned 01 Jun 2008 11:57 Prispevkov: 2756 Aktiv.: 13.25 Kraj: Vrhnika
|
Objavljeno: Tor Dec 13, 2016 9:17 am Naslov sporočila: |
|
|
Tisti konektor je Mini-DIN: CVBS, RGB, YPbPr, audio L,R. Tako, da rabiš samo pretvornik iz tega konektorja na audio L,R.
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
bostjang Član

Pridružen-a: Tor 03 Jan 2006 15:29 Prispevkov: 3476 Aktiv.: 14.64 Kraj: Postojna
|
Objavljeno: Tor Dec 13, 2016 10:22 am Naslov sporočila: |
|
|
qwertz je napisal/a: |
Tisti konektor je Mini-DIN: CVBS, RGB, YPbPr, audio L,R. Tako, da rabiš samo pretvornik iz tega konektorja na audio L,R. |
Tako je.
Po navodilih sodeč imaš Mini DIN - SCART kabel že priložen. Lahko pa si narediš kabel, ki bo ustrezal tvojim slušalkam brez adapterjev. Pa tudi v podatkih piše, da ima digitalni in analogni avdio izhod. Ali si (lema.trade) oboje izgubil?
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
lema.trade Član

Pridružen-a: Sob 08 Mar 2014 21:46 Prispevkov: 10 Aktiv.: 0.07
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
kobranka Član

Pridružen-a: Sob 24 Jul 2010 19:37 Prispevkov: 3403 Aktiv.: 18.70 Kraj: nekje v zgornjem posočju
|
Objavljeno: Tor Dec 13, 2016 9:50 pm Naslov sporočila: |
|
|
Sedaj, če je to prava vezava. Na tej strani je vezava, ki pa je prvotno za Mego. Z goglom dobiš še kakšno shemo. Saj jaz tudi ne vem vsega na pamet.
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 7 dni