|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
zok Član

Pridružen-a: Pet 02 Jan 2009 23:59 Prispevkov: 1115 Aktiv.: 5.55 Kraj: Ponikva
|
Objavljeno: Ned Feb 05, 2017 7:17 pm Naslov sporočila: P:Osciloskop Goldstar OS-9020G - 20 MHz 2CH s funkcijskim g. |
|
|
Osciloskop Goldstar OS-9020G 20 MHz - analogni dvokanalec z vgrajenim funkcijskim generatorjem. Zraven prilozim se merilno sondo, dva BNC/6 mm adapterja in omrezni napajalni kabel.
Cena za vse skupaj 160 eur.
Mozen prevzem v Celju ali okolici, posljem tudi po posti.
Vec informacij na zok.jay@gmail.com, preko zasebnega sporocila ali O31579838 (ce se ne oglasim lahko preko SMS).
Opis: |
|
Velikost datoteke: |
3.3 MB |
Pogledana: |
19 krat |

|
|
3.29 MB |
3 krat |

|
|
3.41 MB |
4 krat |

|
|
3.45 MB |
12 krat |

|
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
zok Član

|
Objavljeno: Ned Feb 05, 2017 7:19 pm Naslov sporočila: |
|
|
Ah, pozabil v naslovu omeniti "P: " - prosil bi za popravek, ocitno ne morem vec spreminjati...
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
v.j. Član

Pridružen-a: Pet 13 Feb 2015 9:47 Prispevkov: 1665 Aktiv.: 13.16 Kraj: Veldes
|
Objavljeno: Ned Feb 05, 2017 7:31 pm Naslov sporočila: |
|
|
Imam tak osciloskop, kupil 7.10.1994 v HTE za 67000sit (sejemski popust).
Sem zadovoljen, osciloskop še vedno brezhibno deluje, enkrat vmes sem skuril izhod funkcijskega generatorja in ga potem tudi uspešno popravil, saj sem poleg osciloskopa dobil knjigo z navodili in z vsemi shemami vezij, tako da je morebitno popravilo enostavno.
Kdor bo to kupil, menim da je dober nakup, če bo kdo rabil sheme, se lahko obrne name, če jih ti nimaš več. Čeprav imam novejši digitalni osciloskop, tega analognega še vedno uporabljam, ima pač svoje prednosti, tudi funkcijski generator prav pride.
Mimogrede, kaj si delal, da se je tako skrivil okvir čelne plošče?
_________________ Kontakt na e-mail, za več informacij klikni gumb 'www', na ZS ne odgovarjam!
Ne mi pisat zasebnih sporočil na forumu! NIKOLI ne boste dobili odgovora na ZS !
Če vam moji odgovori niso všeč, nihče vas ne sili, da jih berete! uporabite gumb 'ignore' |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
zok Član

|
Objavljeno: Ned Feb 05, 2017 9:58 pm Naslov sporočila: |
|
|
uf, tega pa se opazil nisem!
Sem takoj letel pogledat dol v delavnico kaj je z njim - izgleda, da sem ga nerodno prijel - takoj ko sem pritisnil na izboklino, se je le ta zravnala, pa slisalo se je, kako se je okvir nazaj zataknil na svoje mesto.
Res gre za uporabno zadevo - tisti funkcijski generator je pomenil eno komponento manj na moji mizi.
Nisem omenil napak - ena ozganina od spajkalnika se iz casov, ko sem v hcerkini sobi kraljeval jaz s svojim laboratorijem... Pa plastika je malo porumenela - nic, kar se ne bi dalo resiti ze z malo ciscenja.
Osciloskopa zadnja tri leta prakticno ne uporabljam, hranil sem ga za takrat, ko ga bom potreboval (tisti cas v nedoloceni prihodnosti), ker pa sem se spravil v dve vecji investiciji, sem se odlocil vecino stvari, ki so na tovrstnem cakanju, prodati, in s tem zadane cilje doseci bistveno hitreje.
Knjigo - navodila in sheme bi tudi moral nekje imeti - moram pregledati omare. Ker nisem cisto 100% kje je, je zaenkrat zraven ne morem obljubiti.
|
3.23 MB |
3 krat |

|
|
3.08 MB |
1 krat |

|
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 7 dni