|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
kose19 Član

Pridružen-a: Sre 02 Mar 2005 19:37 Prispevkov: 1228 Aktiv.: 5.17 Kraj: okolica Kobarida
|
Objavljeno: Tor Jan 31, 2017 7:57 pm Naslov sporočila: I, K: web server ali kaj podobnega |
|
|
Ker sam nimam dovolj znanja in časa iščem koga ki bi mi proti razumnemu plačilu naredil, ali pa vsaj softversko rešil naslednji problem.
Preko brskalnika na pc in preko telefona bi rad odčitaval par temperatur in drugih stanj (1-0) katere kontroliram z atmega64 in drugimi moduli ki jh jmam na rs485 mreži.
Ni mi pomembno s čim bi ta server bil realiziran..malina, arduino,.... V prednosi je dostop na wi-fi. Povezava z mojo atmego je preko uarta ali rs232 ker imam drugi uart še prost.
Če bi bil kdo to pripravljen pomagat se priporočm. _________________ - Absens, carens -
- Tisti, ki ga ni, bo prikrajšan - |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Roadracer Član

Pridružen-a: Ned 16 Okt 2005 18:41 Prispevkov: 482 Aktiv.: 2.03 Kraj: LJ/Litija
|
Objavljeno: Sre Feb 15, 2017 9:28 pm Naslov sporočila: |
|
|
Kakšni so ti podatki? Bi jih lahko pošiljal v oblak? Najbolje, da se naprej slišiva prek ZS. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 4 dni