|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
per0 Neznanec

Pridružen-a: Sre 31 Jan 2007 15:27 Prispevkov: 1 Aktiv.: 0.00 Kraj: Vipava
|
Objavljeno: Sre Jan 31, 2007 3:37 pm Naslov sporočila: EPROM program |
|
|
Kot zaključni izdelek v šoli sem izbral light show, ki sem ga dobil v reviji svet elektronike
Naslov: Šestkanalni light show
Rubrika: Hobi, samogradnje
Številka: 22
Stran: 69
Leto: 1996
Avtor: Boštjan Zaplotnik
Ker vsebuje EPROM, ki ga je potrebno programirat me zanima če kdo ve kje bi našel tak program že narejen, da mi ga nebi bilo potrebno napisati
Hvala vsem za odgovore!! |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
aly Član

Pridružen-a: Tor 28 Sep 2004 14:51 Prispevkov: 9407 Aktiv.: 39.67 Kraj: Kranj - struževo
|
Objavljeno: Sre Jan 31, 2007 4:45 pm Naslov sporočila: |
|
|
Predvidevam, da so v eprom-u napisana samo zaporedja, kako se luči prižigajo. V tem primeru lahko uporabiš katerikoli kompatibilen eprom (npr. z motherboardov od 286 PCjev).
Če pa je v epromu napisan program za mikrokontroler, potem nimaš druge izbire, kot da ti nekdo sprogramira program notri.
LP _________________ I'm going to stand outside, so if anyone asks, I'm outstanding  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 500 dni