www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

Ali ste zadovoljni s trenutno zaposlitvijo?(anketa)
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2

Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Vse kar nima zveze z elektroniko in računalništvom
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  

Ali ste zadovoljni s trenutno zaposlitvijo?
Zelo
17%
 17%  [ 17 ]
Je kar v redu
28%
 28%  [ 28 ]
Nekaj srednjega
17%
 17%  [ 17 ]
Nisem zadovoljen
14%
 14%  [ 14 ]
Nimam službe
23%
 23%  [ 23 ]
Skupaj glasov : 99

Avtor Sporočilo
milan62
Član
Član

Pridružen-a: Ned 04 Jan 2004 23:19
Aktiv.: 10.07
Kraj: Kranj

PrispevekObjavljeno: Sob Feb 03, 2007 3:11 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Jaz lahko priskrbim dobro plačano delo elektroniku, ki dokaj dobro obvlada nemški jezik. Delo je večinoma terensko in ko se kaj zatakne je edina rešitev telefonski pogovor
z nemškimi inštruktorji. Vsa dokumentacija je v nemškem jeziku.
Več informacij preko zasebnih sporočil

LP
Nazaj na vrh
Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo
jozko
Član
Član

Pridružen-a: Čet 18 Jan 2007 11:29
Aktiv.: 0.32

PrispevekObjavljeno: Pon Feb 05, 2007 9:27 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Kolikšna je pa kej okvirna plača [slovenščina je zame španska vas] elektrotehnika ali
pa inžinirja elektrotehnike?
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
matej
Član
Član

Pridružen-a: Pet 17 Okt 2003 14:00
Aktiv.: 1.14
Kraj: Maribor

PrispevekObjavljeno: Pon Feb 05, 2007 2:04 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

V naši firmi imamo tudi kar nekaj elektronikov in plače imajo zelo različne.
1.Dela v vzdrževanju in nabavi(zelo nezahtevna služba) plača ca.250.000sit oz.1040EU
2.Vodja vzdrževanja(srednje zahtevno) plača ca. 320.000sit oz. 1335EU
3.Vodja razvoja in montaže(ta tip ima pa res zahtevno službo) plača ca. 500.000sit oz. 2050Eu

Kot zanimivost:
-vsi imajo službene telefone...
-3. ima tudi službenega passata
-Vsi so po izobrazbi elektrotehnik elektronik

Vse je odvisno od tega kolk znaš in kolk dobro lahko svoje znanje prodaš.
Vsi zgoraj omenjeni so kar nekaj časa delali za veliko manjšo plačo a se je skoz čas pokazalo , da so zmožni več.

Sam vem ,da sem se za moje znanje zelo dobro prodal.
Nazaj na vrh
Glitch
Član
Član

Pridružen-a: Pet 07 Apr 2006 11:40
Aktiv.: 6.30

PrispevekObjavljeno: Pon Feb 05, 2007 2:18 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

To je osnovna bruto blaca?
Nazaj na vrh
Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo
MarkoM
Član
Član

Pridružen-a: Tor 12 Sep 2006 15:29
Aktiv.: 12.34
Kraj: Lovrenc na P.

PrispevekObjavljeno: Pon Feb 05, 2007 2:50 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Glitch je napisal/a:
To je osnovna bruto blaca?

To tudi mene zanima. Ker drugače se komaj ob bok postavim (oz. se ne) delavcu iz točke 1. pa imam univerzitetno izobrazbo. To mislim neto z vsemi dodatki (prevoz, malica..).
Nazaj na vrh
hacker007
Član
Član

Pridružen-a: Sre 17 Jan 2007 23:16
Aktiv.: 0.12
Kraj: Celje

PrispevekObjavljeno: Pon Feb 05, 2007 9:37 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Jaz sem po izobrazbi in poklicu zdravnik z opravljenim strokovnim izpitom in se trenutno prijavljam na specializacijo iz kirurgije (5 se nas razpisuje na 1 mesto) - in nisem zadovoljen z mojim poklicem. Marsikdaj delam lacen, utrujen, po par dni zapored po 12ur in se ljudje se vedno pritozujejo nad nasim delom. Pa tudi manj zasluzim kot ce bi opravljal lahka dela preko studenta...
Po dusi sem elektronik in v prostem casu, ki ga ni veliko (v 5 mesecih naredim 1 mesec nadur, ki so neplacane in jih ne morem izkoristit), koncujem hisno avtomatizacijo na osnovi CANa in drugih protokolih, ter zelo pocasi gradim hiso... Rad delam z rokami...
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
Roby
Član
Član

Pridružen-a: Tor 12 Avg 2003 15:29
Aktiv.: 1.03

PrispevekObjavljeno: Pon Feb 05, 2007 11:53 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Trenutno

Nazadnje urejal/a Roby Pon Avg 06, 2007 8:13 am; skupaj popravljeno 1 krat
Nazaj na vrh
Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
matej
Član
Član

Pridružen-a: Pet 17 Okt 2003 14:00
Aktiv.: 1.14
Kraj: Maribor

PrispevekObjavljeno: Tor Feb 06, 2007 1:24 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Živjo.
Te plače so z vsemi dodatki.(niti eden od njih nima do službe več kot 2km)

Še mala zanimivost.

V naši firmi se nadure ne plačujejo! Lako pa jih vsi koristijo kadarkoli hočejo.

Torej, ko rabijo dopust pač več delajo, da imajo viška ure in le te ob priliki koristijo. (mislim, da je to zelo pošteno)
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Vse kar nima zveze z elektroniko in računalništvom Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2
Stran 2 od 2

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 7 dni