|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
Marko321 Neznanec

Pridružen-a: Ned 04 Feb 2007 23:22 Prispevkov: 7 Aktiv.: 0.03
|
Objavljeno: Sre Feb 07, 2007 4:32 pm Naslov sporočila: McAfee SecurityCenter |
|
|
Ojla!
Namestil sem si McAfee SecurityCeneter vendar nisem bil z njim zadovoljen zato sem ga odstranil (start, nadzorna plošča, dodaj ali odstrani programe)!
Vendar ga sistem ni odstranil saj ko računalnik prižgem se še vedno levo v kontu pojavlja ikona in tudi drugega antivirusa si ne morem namestit!
Kaj lahko storim!?!?!
Hvala za vsak nasvet! |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
igo Član

Pridružen-a: Sre 11 Okt 2006 19:11 Prispevkov: 3641 Aktiv.: 15.97
|
Objavljeno: Sre Feb 07, 2007 6:31 pm Naslov sporočila: |
|
|
Na žalost opažam, da ima vsak sodoben program tudi možnost za "uninstall". Isti "uninstall" program uporablja/požene tudi Nadzorna plošča --> Dodaj odstrani programe.
Na žalost pa zato, ker tisti "uninstall" teoretično sicer zmore odstraniti kakšno bližnjico iz namizja, kaj več pa že ne .
Včasih sem za spremljanje namestitve uporabljal Norton Clean Sweep 2002, ki je znal ob odstranitvi počistiti vse datoteke in vrednosti registrov, tudi tiste, ki so se ustvarile po ponovnem zagonu Windowsov in po prvem zagonu nameščenega programa .
Brez spremljanja namestitve pa so vsi finski antivirusi (pa tudi vsi sodobni programi nasploh) zelo težko odstranljivi . Pa tudi s pomočjo Original CDja se ne da vsega počistiti . Vsaj to bi se moralo dati.
Napravi Varnostno kopijo (izvoz) registra.
Predlagam, da si namestiš nek program za spremljanje namestitve. Nato na roke pobrišeš celo McAfee mapo in vse McAfee vrednosti v registrih. Cilj je, da ga tako močno "pokvariš" da se bo pustil Ponovno namestiti - tokrat seveda ob budni spremljavi . In potem ga v celoti pobrišeš.
LP,
Igor
p.s.: Ah, ja... Kje so časi, ko so se programi naložili v eno mapo . _________________ Teoretično je praksa posledica teorije, praktično je pa ravno obratno. (igo 2001)
LP, Igor |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
bungee Član

Pridružen-a: Pon 07 Mar 2005 18:49 Prispevkov: 1479 Aktiv.: 6.23 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Čet Feb 08, 2007 1:57 am Naslov sporočila: |
|
|
Na njihovi strani je postopek odstranitve neuspelega uninstall-a. Meni je pomagal.  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Marko321 Neznanec

Pridružen-a: Ned 04 Feb 2007 23:22 Prispevkov: 7 Aktiv.: 0.03
|
Objavljeno: Čet Feb 08, 2007 11:18 am Naslov sporočila: |
|
|
Hvala obema za odgovor!
Mi je uspelo odstranit  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 6 dni