www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

Tole ne morem verjet - verjetno ni res, a vseeno za vsak slu
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2

Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Vse kar nima zveze z elektroniko in računalništvom
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
sulc
Član
Član

Pridružen-a: Pet 28 Jan 2005 20:34
Aktiv.: 1.99

PrispevekObjavljeno: Sre Feb 07, 2007 10:46 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Uporabljaš obliže, imaš otroke, med popoldanskim počitkom oni najdejo škatlo.....
robert
Član
Član

Pridružen-a: Sob 29 Maj 2004 21:48
Aktiv.: 8.03
Kraj: Tolmin

PrispevekObjavljeno: Sre Feb 07, 2007 9:44 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Highlag je napisal/a:
Sem ga gledal nekaj dni nazaj.

Ne vem, če na obližih, ki pomagajo da se odvadiš kajenja piše, da so smrtno nevarni če pretiravaš. Rolling Eyes Jih kdo uporablja?

probal dva dni in ne uporabljam.
Prvi dan sem pofajfal obliz(40 cigaret) + 10 cigaret
drugi dan flajstr in normalna doza Twisted Evil
Sedaj kadim po starem Rolling Eyes

Highlag
Član
Član

Pridružen-a: Pet 23 Jan 2004 20:42
Aktiv.: 16.99
Kraj: Črnuče

PrispevekObjavljeno: Sre Feb 07, 2007 10:39 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Pa ne moreš obupat že po dveh dneh. Moraš vztrajat. Saj moraš v službo tudi hoditi 40+ let. Ne moreš obupat po prvem tednu. .... Navijamo zate Applause Applause Applause
Iztok
Član
Član

Pridružen-a: Pet 08 Okt 2004 0:55
Aktiv.: 20.95
Kraj: LJ

PrispevekObjavljeno: Čet Feb 08, 2007 12:14 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

robert je napisal/a:
Highlag je napisal/a:
Sem ga gledal nekaj dni nazaj.

Ne vem, če na obližih, ki pomagajo da se odvadiš kajenja piše, da so smrtno nevarni če pretiravaš. Rolling Eyes Jih kdo uporablja?

probal dva dni in ne uporabljam.
Prvi dan sem pofajfal obliz(40 cigaret) + 10 cigaret
drugi dan flajstr in normalna doza Twisted Evil
Sedaj kadim po starem Rolling Eyes

Tudi jaz sem poizkusil z nečim podobnim - čigumi nicorette. Že po prvem mi je bilo malo slabo in me je sililo na bruhanje ... kot kakšnega osnovnošolčka, ki je prvič prižgal in nekajkrat inhaliral. shaked
Končni rezultat ... isti kot pri @robert-u ... d'oh!
Nazaj na vrh
Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
robert
Član
Član

Pridružen-a: Sob 29 Maj 2004 21:48
Aktiv.: 8.03
Kraj: Tolmin

PrispevekObjavljeno: Čet Feb 08, 2007 9:40 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Highlag je napisal/a:
Pa ne moreš obupat že po dveh dneh. Moraš vztrajat. Saj moraš v službo tudi hoditi 40+ let. Ne moreš obupat po prvem tednu. .... Navijamo zate Applause Applause Applause

Nihce ne pravi,da sem obupal Wink
Samo me skrbi za drzavo in njen proracunski primankljaj.
Ce vsi prenehamo kaditi,bo drzava letno ob 100.000.000 evrov-s kom bomo gradili ceste,gradili strojanom hiso,sprehajali poslance.Pa se Patrie so narocene Rolling Eyes
Meni pa bi se pojavljal visek denarja in ne bi vedel kam z njim Rolling Eyes

strobos
Član
Član

Pridružen-a: Sre 24 Sep 2003 12:19
Aktiv.: 3.06
Kraj: Brežice

PrispevekObjavljeno: Čet Feb 08, 2007 8:04 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

robert je napisal/a:
Samo me skrbi za drzavo in njen proracunski primankljaj.
Ce vsi prenehamo kaditi,bo drzava letno ob 100.000.000 evrov-s kom bomo gradili ceste,gradili strojanom hiso,sprehajali poslance.Pa se Patrie so narocene Rolling Eyes
Meni pa bi se pojavljal visek denarja in ne bi vedel kam z njim Rolling Eyes

Tole je sigurno izjava meseca Very Happy . Drugače pa glede odvajanja kajenja, je po mojem najboljše naenkrat nehat in konec. Na začetku je res težko, ampak ko daš krizo skoz, je stvar ok. Vse je v psihi.

Lp
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo
Domenius
Član
Član

Pridružen-a: Sre 30 Nov 2005 14:15
Aktiv.: 5.00
Kraj: Medvode

PrispevekObjavljeno: Čet Feb 08, 2007 11:01 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

strobos je napisal/a:
Drugače pa glede odvajanja kajenja, je po mojem najboljše naenkrat nehat in konec. Na začetku je res težko, ampak ko daš krizo skoz, je stvar ok. Vse je v psihi.

Točno tako, vse ostalo so samo izgovori.

Highlag
Član
Član

Pridružen-a: Pet 23 Jan 2004 20:42
Aktiv.: 16.99
Kraj: Črnuče

PrispevekObjavljeno: Pet Feb 09, 2007 12:18 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Ma vsi kadilci jamrajo koliko bo država zgubila, če prenehajo kaditi. Pa to verjetno sploh ni res. Posredni stroški, ki jih ima zaradi kajenja so verjetno precej večji.
Mislim na razne bolniške, zdravljenja ....

Sploh pa ne poznam nikogar, ki bi državi privoščil več kot že itak jemlje. Very Happy

elektronik
Član
Član

Pridružen-a: Ned 03 Dec 2006 2:17
Aktiv.: 1.28
Kraj: postojna

PrispevekObjavljeno: Pet Feb 09, 2007 12:28 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

highlag to jamranje glede izgube za državo je sam hecanje.

dobili so se tudi ovitki za škatlice cigaret, ki so bile kot original, samo namesto osmrtnice je pisalo: opustitev kajenja lahko pripomore k resnemu tanjšanju državnega proračuna.
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Iztok
Član
Član

Pridružen-a: Pet 08 Okt 2004 0:55
Aktiv.: 20.95
Kraj: LJ

PrispevekObjavljeno: Pet Feb 09, 2007 1:31 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Citiram:
...
dobili so se tudi ovitki za škatlice cigaret, ki so bile kot original, samo namesto osmrtnice je pisalo: opustitev kajenja lahko pripomore k resnemu tanjšanju državnega proračuna.

Če si jih sam naprintal doma ... Laughing
Nazaj na vrh
Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
s55m
Član
Član

Pridružen-a: Sob 06 Jan 2007 17:07
Aktiv.: 11.98
Kraj: Plovdiv-Bolgarija

PrispevekObjavljeno: Pet Feb 09, 2007 2:15 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Highlag je napisal/a:
Ma vsi kadilci jamrajo koliko bo država zgubila, če prenehajo kaditi. Pa to verjetno sploh ni res. Posredni stroški, ki jih ima zaradi kajenja so verjetno precej večji.
Mislim na razne bolniške, zdravljenja ....

Sploh pa ne poznam nikogar, ki bi državi privoščil več kot že itak jemlje. Very Happy

Še dobro, da nekadilci nikoli ne zbolijo in niso nikoli na bolniški.
Nazaj na vrh
matej
Član
Član

Pridružen-a: Pet 17 Okt 2003 14:00
Aktiv.: 1.14
Kraj: Maribor

PrispevekObjavljeno: Pet Feb 09, 2007 12:40 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Glede kajenja je samo psiha katera te uničuje in ne odvisnost.
Sam sem kadil več kot 2 leti Davidoff CLASSIC(najmočnejši od dav.) in nato prenehal v enem dnevu.Potem kaki 2 leti nisem pokadil niti ene cigarete.Sedaj pa spet kadim a to zelo po malem.(1paket/14dni) oz. včasih tudi majn.Ponavadi na vsakih 14dni kupim sodelavcu 1 paket in potek kadim od njega.Tako dolgo kot imam jaz eno škatlo jih po 14dneh(paket odprt) nebi mogu kadit.
Žanimivo mi je tudi to da doma in v šoli ne pogrešam cigarete.Kadim le v službi, če me kak pc preveč jezi in bi ga najraje comp3 ali če mi je tečno , ker nimam nič za delat.
l.p.
Nazaj na vrh
elektronik
Član
Član

Pridružen-a: Ned 03 Dec 2006 2:17
Aktiv.: 1.28
Kraj: postojna

PrispevekObjavljeno: Pet Feb 09, 2007 1:33 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Citiram:
Če si jih sam naprintal doma ...

Na bolhi si jih lahko kupil po 200sit:)
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Vse kar nima zveze z elektroniko in računalništvom Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2
Stran 2 od 2

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 7 dni