www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

Conrad iste cene???
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3, 4  Naslednja

Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Elektronika
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
pero
Član
Član

Pridružen-a: Sob 02 Avg 2003 10:03
Aktiv.: 0.61
Kraj: Sevnica

PrispevekObjavljeno: Pet Maj 28, 2004 11:59 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Kaj je pa jadlar kriv, ce ga ti nisi znal vprašat če je DSP vkljucen v ceno. Normalno, da bodo razstavljal tudi DSP-je prikljucene na radijo. Ce teb ni jasen kaj kupujes, potem ni jodlar cist nc kriv.

lp,
Pero
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
toshiba
Član
Član

Pridružen-a: Tor 21 Okt 2003 8:56
Aktiv.: 0.53
Kraj: Ljubljana - Šiška

PrispevekObjavljeno: Pet Maj 28, 2004 12:05 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Ni glih tako. Radio in dsp sta bila skrita v panelu, torej se je vidla le čelna plošča radia. Vsak predvideva da je tisto kar vidiš to kar boš kupil. Res je moja napaka da ga nisem vprašal in to zato ker ne znam jodlat. Je pa tudi njihova svinjarija, da so dsp vključili zraven in vsi vemo zakaj so ga... Skratka, zato sem napisal da se ne strinjam s Kraljem da je vse kar rabiš videti robo in jo pri blagajni plačati.
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Kralj
Član
Član

Pridružen-a: Čet 24 Apr 2003 20:18
Aktiv.: 0.83
Kraj: koroška

PrispevekObjavljeno: Pet Maj 28, 2004 3:54 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Toshiba tole tvoje mnenje mi ni všeč. Sliši se zelo podobno temu.
V trgovini z svetili kupiš stropno luč. Glej ga hudirja ko jo prineseš domov in jo namestiš ugotoviš da ta luč nima montirane žarnice in ne sveti. Tista v trgovini pa je svetla. Tu pa sva pri isti stvari. Zakaj prodajajo luč, ki sveti, tisto ki si jo kupil ti pa ne. Zadeva je enaka tvoji. Tudi v teh navodilih za luč piše da moraš namestiti žarnico.

Mislim da si za tvojo zmoto kriv sam. Običajno je v trgovinah zelo dobro označeno kaj vse je zajeto v prodajanem kompletu. Z minimalnim zanimamnjem pa ti bodo trgovci onstran "meje" z veseljem pomagali. To da moraš vedeti le ceno izdelka preden greš na blagajno velja skoraj za vse.
Nazadnje ko sem kupoval v trgovini v Graz-u se mi je trgovec le nasmehnil, ko sem mu točno povedal kateri izdelek bi rad, ter na kateri polici je tako da je lažje poiskal ključe od steklene vetrine. Izdelek sem si vnaprej ogledal in našel slovenski opis na internetu tak da nisem kupoval mačka v žaklju.
l.p. Wink

iskra
Član
Član

Pridružen-a: Tor 14 Okt 2003 10:13
Aktiv.: 3.36
Kraj: Lokev ,Boa , KOPER

PrispevekObjavljeno: Pet Maj 28, 2004 6:37 pm    Naslov sporočila: icon_impressed  Odgovori s citatom

Nič se ne zgovarjaj Kralj , to ta zadnje bi lahko napisal že prej , in toshibi privarčeval kar precej cekinov Wink Naj pa v tolažbo povem kako so (nevem če še) prodajajo prefriganci v Italiji . Pred velikim prodajnim centrom se postavijo in nato lovijo naivneže z finto da zelo poceni prodajo ukradeno robo , pokažejo ta pravo , nato pa , ko pokažeš cekine naredijo malo panike ,češ da prihaja financa in ti podtaknjeno primerno "obteženo" originalno embalažo .
Potem pa se čudiš in preklinjaš Wink Ja če pa kupuješ kot naš Kralj , si pa moraš vzeti res čas in se ti kaj takega ne more pripetiti Very Happy
L.P. iskra

matej
Član
Član

Pridružen-a: Pet 17 Okt 2003 14:00
Aktiv.: 1.14
Kraj: Maribor

PrispevekObjavljeno: Pet Maj 28, 2004 6:42 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Krajl se strinjam s tabo.
Sam sem s punco šel po tiskalnik v media-markt in se [cenzurirano].Tiskalnik je bil skener ,fotokopisec... (skratka vse v enem) in midva ga lepo gledama.Prej ,ko pogledam še ostale mi punca začne ,da naj pohitiva in da naj vzamem tega.
To sem tudi storil in plačal.(99EU)Ko sem pa prišel domov in ga hotel priklopit sem opazil ,da ni USB kabla priloženega.
Žačel sem klet in vse po vrsti a potem se bil jezen le sam na sebe.Opazil sem namreč ,da je bilo na embalaži z velikimi rdečimi črkami napisano,da USB kabel ni priložen!
Kriv sem bil čisto sam!

l.p.
Nazaj na vrh
Silvo
Moderator
Moderator

Pridružen-a: Pon 24 Feb 2003 17:09
Aktiv.: 61.79

PrispevekObjavljeno: Pet Maj 28, 2004 7:56 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Definitivno je nakup "mačka v žaklju" vsak nakup preko spleta oziroma nakup iz kataloga. Kar se tiče Conrada v ljublanskem BTC-ju ter tistemu v Grazu- ni niti osnovne primerjave. Kot prvo je tisti v Grazu po površini vrjetno 20X !!! večji Artikli ter sama trgovina je zelo dobro označena. Osebje je dobro strokovno usposobljeno, kar za tistega v BTC-ju žal ne morem reči. Kako leto nazaj sem bil v njem zgolj slučajno. Vprašal sem za svedre za vrtanje TIV. Trgovec ni imel pojma a jih imajo ... kje jih imajo ... spraševal me je po kataloški Shocked... na zadnje sem jih sam našel Wink
Kralj
Član
Član

Pridružen-a: Čet 24 Apr 2003 20:18
Aktiv.: 0.83
Kraj: koroška

PrispevekObjavljeno: Pet Maj 28, 2004 8:21 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

To kar je Silvo napisal v zgornjem članku drži kot pribito. Da pa o Conradovi prodajalni v Krškem sploh ne govorimo. Kot prvo sem trgovino komaj našel. Potem pa presenečenje ker nisem vedel ali sem prišel v trafiko ali v trgovino z elektroniko.

Me zanima če je kdo od vas že bil kdaj v Munchen-u v Conradovi trgovini. Zanima me primerjava z trgovino v Grazu.

l.p. Wink

iskra
Član
Član

Pridružen-a: Tor 14 Okt 2003 10:13
Aktiv.: 3.36
Kraj: Lokev ,Boa , KOPER

PrispevekObjavljeno: Pet Maj 28, 2004 8:28 pm    Naslov sporočila: icon_angry  Odgovori s citatom

Tudi pri nas (na OZS-jevskem forumu) teče podobna debata . Šele sedaj , ko je večina serviserjev povezanih preko interneta , smo poštudirali kako nas naši dobavitelji lupijo.
Primerjave cen so katastrofalne in smo silno jezni na naše "betegarje".
Prilagam ponudbo trgovca iz Avstrije , ki je od naših trgovcev neprimerno ugodnejši. Tako da bomo preizkusili kako bi šlo nabavljanje materiala izven Slovenije (po pošti) in če cene veljajo(tudi stroški pošiljanja). Bomo poročali o rezultatu , saj se popolnoma strinjam s Silvotom , da si pri nas trgovci vzamejo preveliko maržo.

Citiram:
...
Nimas kaj... vseeno se splaca preizkusiti podati anonimno prijavo na zvezo...
V najboljšem primeru bi vrjetno morali odmaktnit tisti napis "evropske cene" Kaj drugega itak ne bi dosegel. Najboljši način je bojkot kupovanja robe pri nas . Sam že zelo dolgo ne kupujem več v Conradu pri nas. Pa tudi taka "javna" primerjava cen ni nič kaj dobra reklama za njih.

Kot je napisal Silvo , poiščimo za nas najboljšo varianto, oni so itak dovolj zaslužili.

we_204.pdf
 Opis:
Primerjajte ceno ektrolitov s cenami pri nas da o drugem ne govorimo

Download
 Ime datoteke:  we_204.pdf
 Velikost datoteke:  933.68 KB
 Downloadano:  34 krat

toshiba
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Pon Maj 31, 2004 8:18 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

No ja Kralj, vsak ima svoje mišljenje in moje je pač tako, da če reklamiraš radijo izpostaviš njega, če reklamiraš dsp izpostaviš njega, če pa reklamiraš oba, definitivno ne izpostaviš radia dsp pa skriješ v panel Mad . Res je da je moja krivda, da nisem uprašu, kar sem napisal že zgoraj in to zato ker se mi prvič ni zdelo smiselno, saj je na radiju deloval, kot drugič pa tudi že zaradi napisanega, da nimam pojma o nemščini. Zdaj je kar je in po toči lahko samo uživam v dobri muski Laughing Laughing Laughing Definitivno bom drugič, ko bom kupoval luč v merkurju uprašal če zraven dobim tudi pokrov, za žarnico si mi pa že povedal, da je ni zraven Wink Wink Wink

Lp

p.s. brez zamere
Nazaj na vrh
Silvo
Moderator
Moderator

Pridružen-a: Pon 24 Feb 2003 17:09
Aktiv.: 61.79

PrispevekObjavljeno: Pon Maj 31, 2004 8:37 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Toshiba,

Če citiram tvoj komentar:
Citiram:
Kot vsi vemo so nas "jodlarji" močno strigli in še bolj nas bodo, zdej ko smo v eu.

Dabata v tem postu je pred vsem o cenah za ENAKE artikle pri nas in v Avstriji. Žal nas slovenske kupce v conradu pri nas še vedno obravnavajo kot popolne bebce. Malo prej me je kolega prosil naj pogledam za ceno za par voki-toki-jev. Kdo koga "strže" pa presodi sam -poglej prilogo. Sploh zanimiv komentar " Še nikoli tako ugodno..."

PMR_A.jpg
 Opis:
 Velikost datoteke:  60.03 KB
 Pogledana:  42 krat

PMR_A.jpg

PMR_s.jpg
 Opis:
 Velikost datoteke:  188.53 KB
 Pogledana:  40 krat

PMR_s.jpg

toshiba
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Pon Maj 31, 2004 11:17 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Sorry Silvo, posplošeno ne maram avstrijskih trgovcev. Drugače pa verjamem, da so v conradu cool. Sam še nisem bil tam in bom enkrat preveru. Moja nejevolja na frizerje ima globlje korenine in se res ne nanaša na conrad. Sam sem hotel samo opozoriti kaj se lahko pripeti, če vidiš samo izdelek ceno in blagajno. Sam sem svoj neumnost že plačal, mislim pa da ni greh če opozorim še druge, pa čeprav bodo kupovali v conradu ali pa v kiki.

Lp
Nazaj na vrh
Party-zan
Neznanec
Neznanec

Pridružen-a: Pon 31 Maj 2004 22:45
Aktiv.: 0.00

PrispevekObjavljeno: Pon Maj 31, 2004 11:08 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Cisto tako, eden je ze prej zgoraj omenjal, da z garancijo ni problema.

Pa je, saj sem lani maja kupil v münchnu v conradu MP3 player. Poleg tega da sem večkrat moral ponovno naložiti frimware mi je decembra odpovedal.
Ko sem skušal uveljaviti garancijo v BTC-ju me je prodajalec z nasmeškom poslal v münchen.
Nazaj na vrh
satelitko
Član
Član

Pridružen-a: Pon 19 Apr 2004 13:27
Aktiv.: 7.48
Kraj: Radovljica

PrispevekObjavljeno: Pon Maj 31, 2004 11:27 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Sej si tudi frik! Najprej si našmu konradu sunu štruco kruha ker si šel u Nemčijo, pol si pa jokal pri nas. Čist prov, da te je u Minhen poslou!

P.S. Pa da se zastopva, jest pri našmu oderuhu ne [slovenščina je zame španska vas] niti kataloga več!!
Exclamation ***Pravila na forumu*** ! Točka 1!

Uredil Silvo
Nazaj na vrh
matej
Član
Član

Pridružen-a: Pet 17 Okt 2003 14:00
Aktiv.: 1.14
Kraj: Maribor

PrispevekObjavljeno: Tor Jun 01, 2004 10:46 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Party-zan sedaj pa ti meni povej za katero stvar je conrad pooblaščen servis?
Če bi jaz bil na njegovem mestu pa bi mi ti prišo to gnjavit bi te po mojem kar v RUSIJO poslal!(mogoče imajo tam tud kak pooblaščen servis)
Zraven vsakega izdelka moraš dobiti seznam pooblaščenih serviserjev.Potem pa je tvoja stvar kam greš.
Pogledal sem v sony knjigo in najdel za moj avtoradio 6 serviserjev ,ki so sprejemljivo blizu.Najbližji je v Lenartu(kakih 10 km od mene)

l.p.
Nazaj na vrh
satelitko
Član
Član

Pridružen-a: Pon 19 Apr 2004 13:27
Aktiv.: 7.48
Kraj: Radovljica

PrispevekObjavljeno: Sre Jun 02, 2004 12:45 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Ja, pa Davorin iz Lenarta je en zelo fejst dečko, mu lahko 1000% zaupaš!!

LP
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Elektronika Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3, 4  Naslednja
Stran 3 od 4

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 8 dni