|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
. Član

Pridružen-a: Pon 23 Avg 2004 16:16 Prispevkov: 16777190 Aktiv.: 70645.86
|
Objavljeno: Pon Feb 12, 2007 8:39 am Naslov sporočila: Interni radio |
|
|
Brisana vsebina odstranjenega uporabnika. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
bungee Član

Pridružen-a: Pon 07 Mar 2005 18:49 Prispevkov: 1479 Aktiv.: 6.23 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Pon Feb 12, 2007 9:39 am Naslov sporočila: |
|
|
Jaz sem pred časom naredil podobno. Uporabil sem SHOUTcast od Nulsofta (winamp). Poleg "oddajanja" iz winampa na mojem PC-ju pa sem mu dodal še playerja, ki je takrat, ko nisem oddajal jaz iz zbirke MP3-jev sam naključno izbiral glasbo in jo predvajal.  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Slemi Član

Pridružen-a: Pet 29 Okt 2004 13:29 Prispevkov: 386 Aktiv.: 1.63 Kraj: Hrastnik
|
Objavljeno: Pon Feb 12, 2007 9:57 am Naslov sporočila: |
|
|
Mare, dodaj si še remote preko internet explorerja, pa boš lahko še komade menjal od koderkoli.
Lp |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
bostjang Član

Pridružen-a: Tor 03 Jan 2006 15:29 Prispevkov: 3476 Aktiv.: 14.64 Kraj: Postojna
|
Objavljeno: Tor Feb 13, 2007 10:13 am Naslov sporočila: |
|
|
Mislim, da je v ta namen najenostavnejša Skupna raba (File Sharing). Določena mapa je potem dostopna od kjerkoli v omrežju (lahko samo za branje ali pa tudi za pisanje, seveda lahko tudi samo določenim uporabnikom). Če pravilno nastaviš zadeve deluje tudi preko več omrežij.
Jaz sem Internetni radio naredil s pomočjo Windows Media Encoder-ja (predvaja ga WME). Na voljo je brezplačno na MS strani. Postaje radijskega sprejemnika pa se da menjavati preko spletnega vmesnika. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 7 dni