|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
Kašty Neznanec

Pridružen-a: Pon 09 Maj 2016 23:06 Prispevkov: 4 Aktiv.: 0.04 Kraj: Šmartno pri Litiji
|
Objavljeno: Pon Feb 17, 2020 4:35 pm Naslov sporočila: Preglednik elektroinštalacij |
|
|
Pozdravljeni,
iščem popoldansko / honorarno delo, na področju meritev elektroinštalacij. Ker še nimam opravljenega izpita, me zanima opcija kakšnega uvajanja. Če kdo potrebuje kakšno pomoč, in ima mogoče kakšne informacije v tej panogi... Trenutno delam kot študent, in imam možnost zaposlitve, mika pa me še popoldanska obrt
Informativno povprašujem, da bi mogoče videl tudi kakšno povpraševanje je tu.
Hvala za informacije! |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
qwertz Član

Pridružen-a: Ned 01 Jun 2008 11:57 Prispevkov: 2729 Aktiv.: 13.23 Kraj: Vrhnika
|
Objavljeno: Pon Feb 17, 2020 5:56 pm Naslov sporočila: |
|
|
Pojdi na izobraževanje, položi izpite, kupi inštrument, odprti obrt. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Silvo Moderator

Pridružen-a: Pon 24 Feb 2003 17:09 Prispevkov: 14656 Aktiv.: 62.18 Kraj: Koroška-okolica Dravograda
|
Objavljeno: Pon Feb 17, 2020 6:50 pm Naslov sporočila: |
|
|
Nekega bajnega zaslužka ne pričakuj.
Poznam nekaj par oseb, ki izvajajo meritve. Po izjavh brez kake dodatne dejavnosti ne gre "preživeti".
Kolega recimo ima certifikat ter instrumet. Recimo sam izvede instalacijo, ter naredi testne meritve. Za uradne meritve pa najame zunanjega izvajalca. Pravi, da mu priprava dokumentacije vzame preveč časa. _________________ lp
Silvo |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Energetik-m Član

Pridružen-a: Pon 07 Dec 2009 19:16 Prispevkov: 1389 Aktiv.: 7.40 Kraj: Zagorje
|
Objavljeno: Tor Feb 18, 2020 2:09 am Naslov sporočila: |
|
|
Kašty, če v profil napišeš še kraj, od kje si, bo večja možnost za kašno ponudbo. _________________ lp |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Kašty Neznanec

Pridružen-a: Pon 09 Maj 2016 23:06 Prispevkov: 4 Aktiv.: 0.04 Kraj: Šmartno pri Litiji
|
Objavljeno: Tor Feb 18, 2020 9:37 am Naslov sporočila: |
|
|
Ne pričakujem da bom obogatel, rad pa bi poleg plače zaslužil še kakšen dodatek.
Hvala za opombo, sem iz okolice Litije, delam pa v Ljubljani. Imam tudi tisti dve leti zahtevanih delovnih izkušenj za opravljanje izpita merilca (po izobrazbi sem diplomirani inženir elektrotehnike). |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 457 dni