|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
ro-bi Član

Pridružen-a: Ned 28 Jan 2007 16:53 Prispevkov: 3580 Aktiv.: 15.99
|
Objavljeno: Pon Sep 21, 2020 8:58 pm Naslov sporočila: forum se upira |
|
|
ne morem naložit fotografije. Prvo sem napisal text, potem je pri nalaganju fotke izginil, sem napisal še 1x, zopet isto. Sem probal ene parkrat, pa mi ni uspelo. Ali se še komu to dogaja? _________________ 3 x 3 = 9 |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
malci Član

Pridružen-a: Sob 15 Sep 2007 21:05 Prispevkov: 871 Aktiv.: 4.03 Kraj: Polhov Gradec
|
Objavljeno: Pon Sep 21, 2020 9:21 pm Naslov sporočila: |
|
|
Meni tudi, a se ga da premagati. Sam najprej napišem tekst, ga celega kopiram in nadaljujem z nalaganje slike, v vsakem koraku, ko tekst izgine pa ga nazaj prilepim iz odložišča.
Edino malo moteče je, ker ni mogoč predogled.
lp
Uroš _________________ Elektronika za hobi |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Silvo Moderator

Pridružen-a: Pon 24 Feb 2003 17:09 Prispevkov: 14673 Aktiv.: 61.90 Kraj: Koroška-okolica Dravograda
|
Objavljeno: Pon Sep 21, 2020 9:36 pm Naslov sporočila: |
|
|
Imaš v naslovu kljukaste črke? Potem daj naslov brez šumnikov. Po frenkijevih informacijah ima neke težave s kljukastimi črkami. Težavo rešuje. _________________ lp
Silvo |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
mrtn Član

Pridružen-a: Pet 11 Maj 2012 8:14 Prispevkov: 195 Aktiv.: 1.22 Kraj: Novo mesto
|
Objavljeno: Pon Sep 21, 2020 10:31 pm Naslov sporočila: |
|
|
Copy-paste dela čudeže. Enako delam tudi jaz.
Verjetno so zato to najbolj znucane tipke na tipkovnici...
Ps. Pri predogledu mojega posta sem moral v treh poskusih vsakič nazaj besesilo limat. Predogleda pa mi ni pokazalo.. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Spajky Član

Pridružen-a: Ned 27 Jun 2010 0:05 Prispevkov: 1095 Aktiv.: 6.00 Kraj: Obala
|
Objavljeno: Tor Sep 22, 2020 11:43 am Naslov sporočila: |
|
|
malci je napisal/a: |
Meni tudi, a se ga da premagati...Edino malo moteče je, ker ni mogoč predogled |
mrtn je napisal/a: |
Copy-paste dela čudeže. |
jest tudi uporabljam podobne "workarrounde" za takele finte/težave po raznih forumih ... |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 497 dni