|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
Silvo Moderator

Pridružen-a: Pon 24 Feb 2003 17:09 Prispevkov: 14679 Aktiv.: 61.78
|
Objavljeno: Sob Nov 14, 2020 1:56 pm Naslov sporočila: |
|
|
Jaz imam že precej dolgo tale komplet. Čisto zadovoljive klešče za domačo rabo. Za jih najdeš tudi ogromno dodatnih čeljusti. ***klik*** _________________ lp
Silvo |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
tlogar Član

Pridružen-a: Pon 23 Mar 2015 16:57 Prispevkov: 256 Aktiv.: 2.04
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Strojnik23 Član

Pridružen-a: Ned 19 Mar 2017 9:17 Prispevkov: 84 Aktiv.: 0.83
|
Objavljeno: Ned Nov 15, 2020 9:28 am Naslov sporočila: |
|
|
Conrad.at je precej cenejši kot slovenski, a žal dostavljajo samo na področju Avstrije. Se priporočam za info, če obstaja kakšna alternativa. Nimam pa nobenega, da bi mi preposlal.
Tiste, ki jih je predlagal Silvo bodo v redu za domačo uporabo. Za "ziher" želim preveriti, če sem prav izbral obliko vložkov:
-za stiskanje dvojnih votlic 10 in 16 mm2 ... Klik [/url]
-za stiskanje neizoliranih kabel čevljev 2,5mm2 = 14 AWG... Klik _________________ Nisem električar, imam pa veselje...
Nazadnje urejal/a Strojnik23 Ned Nov 15, 2020 9:44 am; skupaj popravljeno 1 krat |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Branez Moderator

Pridružen-a: Pon 14 Apr 2003 7:21 Prispevkov: 7831 Aktiv.: 32.96 Kraj: Koprivnica HR
|
Objavljeno: Ned Nov 15, 2020 9:34 am Naslov sporočila: |
|
|
Dal si linke na tvojo košarico, ki pa je ostali ne vidimo.
Conrad je napisal/a: |
Vaša nakupovalna košarica je prazna. |
_________________ The true sign of intelligence is not knowledge but imagination.
Creativity is intelligence having fun!
Albert Einstein |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Strojnik23 Član

|
Objavljeno: Ned Nov 15, 2020 9:46 am Naslov sporočila: |
|
|
Branez, Ja v košarici sem kliknil na artikel in tisto povezavo sem kopiral.
Hvala za opozorilo. Sem popravil. _________________ Nisem električar, imam pa veselje... |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Branez Moderator

Pridružen-a: Pon 14 Apr 2003 7:21 Prispevkov: 7831 Aktiv.: 32.96 Kraj: Koprivnica HR
|
Objavljeno: Ned Nov 15, 2020 9:52 am Naslov sporočila: |
|
|
Sedaj pa je v redu.
Moja nakupovalna košarica v Conradu bo vedno prazna, ker sem jezen na njih. Imajo karkoli si zaželiš, vendar drago ko v zlatarni.  _________________ The true sign of intelligence is not knowledge but imagination.
Creativity is intelligence having fun!
Albert Einstein |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Silvo Moderator

|
Objavljeno: Ned Nov 15, 2020 11:20 am Naslov sporočila: |
|
|
Strojnik23 je napisal/a: |
Conrad.at je precej cenejši kot slovenski, a žal dostavljajo samo na področju Avstrije. Se priporočam za info, če obstaja kakšna alternativa. Nimam pa nobenega, da bi mi preposlal.
Tiste, ki jih je predlagal Silvo bodo v redu za domačo uporabo. Za "ziher" želim preveriti, če sem prav izbral obliko vložkov:
-za stiskanje dvojnih votlic 10 in 16 mm2 ... Klik [/url]
-za stiskanje neizoliranih kabel čevljev 2,5mm2 = 14 AWG... Klik |
Zgorj si omenil, da iščeš take z izmenjivimi čeljustmi.
Če so ti zanimive take s fiksnimi, poglej na tracon ***klik***
Cene posamznih klešč so od 10€ naprej. Odvisno kaj potrebuješ. V službi imam vse klešče za pripravo vodnikov traconove. (razen enega unior-jevega kompleta z izmenjivimi čeljusti , ki pa je zanič)
Moram povedati da so klešče v rabi občasno - za potrebe vzdrževanja oz. pri izdelavi kakega manjšega projekta. So čisto zadovoljive za občasno rabo. _________________ lp
Silvo |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Strojnik23 Član

|
Objavljeno: Ned Nov 15, 2020 12:33 pm Naslov sporočila: |
|
|
Še sam ne vem kaj je bolj praktično, več klešč ali ene z izmenljivimi čeljusti?
Glede na to, da imam že štiri klešče od Tracona, nabavim še tri in imam že skoraj vse. Zadeva bo pol cenejša. _________________ Nisem električar, imam pa veselje... |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Silvo Moderator

|
Objavljeno: Ned Nov 15, 2020 12:42 pm Naslov sporočila: |
|
|
Strojnik23 je napisal/a: |
Še sam ne vem kaj je bolj praktično, več klešč ali ene z izmenljivimi čeljusti?
Glede na to, da imam že štiri klešče od Tracona, nabavim še tri in imam že skoraj vse. Zadeva bo pol cenejša. |
Za delo na terenu je bolj praktična raba več klešč. Vzameš tiste, ki jih rabiš. Ne rabiš menjat čeljusti. Ni skrbi, da izgubiš kako ....
Doma mi bolj ustezajo izmenjive. Škatlico imam na polički pod mizo, tako da mi je pri roki . _________________ lp
Silvo |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Iztok_S Član

Pridružen-a: Sre 13 Apr 2016 10:06 Prispevkov: 511 Aktiv.: 4.54 Kraj: Ljubljana, Trzin
|
Objavljeno: Ned Nov 15, 2020 1:28 pm Naslov sporočila: |
|
|
V industrijski coni trzin v podjetju Procon doo v Hrastovec 28 zastopajo nemškega proizvajalca orodij Cimco. Za krimp klešče priporočam "Click'n crimp set".
Imajo na zalogi in cene so absolutno sprejemljive za tako visoko kvaliteto. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
mucek Član

Pridružen-a: Tor 01 Avg 2006 10:47 Prispevkov: 5538 Aktiv.: 24.02 Kraj: Domzale
|
Objavljeno: Ned Nov 15, 2020 6:16 pm Naslov sporočila: |
|
|
... par 100 m stran pa EURO M, ki imajo tudi dobre kitajske, a za relativno male pare. Tudi za votlice imajo odlicne za cca 20 eur (4 in 6 kotne).
Lp, G _________________ ...lahko pa se tudi motim ... |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
lucca brassi Član

Pridružen-a: Ned 01 Feb 2004 12:46 Prispevkov: 4227 Aktiv.: 17.79 Kraj: KOČEVJE
|
Objavljeno: Ned Nov 15, 2020 6:27 pm Naslov sporočila: |
|
|
Hec je stiskanje konektorjev 35-50mm2 z lakirano žico za 20 kW BLCD motorje.
Imaš možnost ogulit vse žičke 1,2mm2 x 6
Imaš možnost tako zavarit konektor , da odpariš dvojno lakirano žico  _________________ Moments before detonation ,....... TT |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 11 dni