|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
sebastjan.kamensek Član

Pridružen-a: Sob 26 Jul 2008 11:04 Prispevkov: 1029 Aktiv.: 4.99 Kraj: Škofja Loka
|
Objavljeno: Pon Dec 07, 2020 12:24 pm Naslov sporočila: Daljinsko vodene vtičnice - sprememba delovnega kanala |
|
|
Pri ćunga lunga (beri Tedi) je žena kupila 4 delni set radijsko vodenih vtičnic.
Naj omenim prvo da je zadeva totaln fail... opis delovanja in kako naj bi delalo ne piše niti na škatli, niti v navodilih... Sepravi bi človek pričakoval glede na daljinki upravljalnik da je vsaka od vtičnic kontrolirana z drugim kanalom, ali pa da je opcija programiranja vtičnice na določen kanal (kakšna dip stikala ipd...) malo morgen.... Vse tri delujejo na kanal A brez (vsaj meni) očitnega načina spremembe.
Mogoče kdo ve kako spremenit kanale? Rad bi namreč da mi vsak kanal kontrolira eno vtičnico.
Opis: |
|
Velikost datoteke: |
233.83 KB |
Pogledana: |
6 krat |

|
|
140.54 KB |
3 krat |

|
|
184.56 KB |
1 krat |

|
|
220.02 KB |
2 krat |

|
|
176.41 KB |
2 krat |

|
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
airwolf Član

Pridružen-a: Sre 28 Maj 2008 17:17 Prispevkov: 2221 Aktiv.: 10.67 Kraj: Polhov Gradec
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
sebastjan.kamensek Član

Pridružen-a: Sob 26 Jul 2008 11:04 Prispevkov: 1029 Aktiv.: 4.99 Kraj: Škofja Loka
|
Objavljeno: Pon Dec 07, 2020 2:06 pm Naslov sporočila: |
|
|
Hvala, preverim popoldan. Bi človek pričakoval, da je potem ta postopek opisan v navodilih (in ja naj bo še tako neverjetno sem jih šel brat)
lp
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
v.j. Član

Pridružen-a: Pet 13 Feb 2015 9:47 Prispevkov: 1665 Aktiv.: 13.16 Kraj: Veldes
|
Objavljeno: Pon Dec 07, 2020 3:05 pm Naslov sporočila: |
|
|
Bi moralo biti tako kot pri teh iz Hofer - Aldi, ker notri vezje zgleda enako, torej je tudi "pamet" najbrž enaka. Prvih 30 sekund po priklopu je vtičnica "učljiva".
Verjetno bi navodila našel na Hofer spletni strani za Workzone in na Lidl strani za Intertek - Silvercrest vtičnice. Mimogrede, daljinci so nekako kompatibilni.
Videti je, da so na osnovi encoderja EV1527 ali vsaj nekaj v tem smislu, ker nekatere vtičnice prebavijo ta sistem kode, enako tudi PT2260, PT2262 in PT2264 encoderje.
Po drugi strani se nekateri razumejo tudi s kitajskimi "učljivimi" sprejemnimi moduli, ki so prilagojeni daljincem z encoderjem EV1527.
_________________ Kontakt na e-mail, za več informacij klikni gumb 'www', na ZS ne odgovarjam!
Ne mi pisat zasebnih sporočil na forumu! NIKOLI ne boste dobili odgovora na ZS !
Če vam moji odgovori niso všeč, nihče vas ne sili, da jih berete! uporabite gumb 'ignore' |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
sebastjan.kamensek Član

|
Objavljeno: Tor Dec 08, 2020 9:19 am Naslov sporočila: |
|
|
Je delovalo, točno tako kot je napisal AirWolf.... katastrofa od navodil res.... Niti z eno črko ni omenjeno, pa je ubistvu bistvo izdelka....
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
milan62 Član

Pridružen-a: Ned 04 Jan 2004 23:19 Prispevkov: 2391 Aktiv.: 10.07 Kraj: Kranj
|
Objavljeno: Tor Dec 08, 2020 10:09 am Naslov sporočila: |
|
|
sebastjan.kamensek je napisal/a: |
... Niti z eno črko ni omenjeno, pa je ubistvu bistvo izdelka.... |
Tedi te zna presenetit .....
_________________ Wasting time online since 1999 |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 7 dni