www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

.doc to .pdf converter

Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Programska oprema
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
Misko
Član
Član

Pridružen-a: Ned 16 Apr 2006 15:15
Aktiv.: 2.35
Kraj: MS

PrispevekObjavljeno: Pon Feb 26, 2007 7:57 pm    Naslov sporočila:  .doc to .pdf converter Odgovori s citatom

Potreboval bi program (najbolje da je prostodostopen) ki bi pretvoril .doc dokumente v .pdf dokumente! Literaturo za pretvorbo imam napisano v openoffice, ki sicer zna izvoziti v .pdf vendar mi odstrani slike oz. tiste ki jih ne odstrani popači.
Nazaj na vrh
Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
VolkD
Član
Član

Pridružen-a: Pet 24 Sep 2004 21:58
Aktiv.: 59.91
Kraj: Divača (Kačiče)

PrispevekObjavljeno: Pon Feb 26, 2007 8:00 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

pdfcreator ?
VolkD
Član
Član

Pridružen-a: Pet 24 Sep 2004 21:58
Aktiv.: 59.91
Kraj: Divača (Kačiče)

PrispevekObjavljeno: Pon Feb 26, 2007 8:02 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Lahko pa prečitaš tudi tole.
Glitch
Član
Član

Pridružen-a: Pet 07 Apr 2006 11:40
Aktiv.: 6.30

PrispevekObjavljeno: Pon Feb 26, 2007 8:04 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

openoffice
Nazaj na vrh
Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo
Misko
Član
Član

Pridružen-a: Ned 16 Apr 2006 15:15
Aktiv.: 2.35
Kraj: MS

PrispevekObjavljeno: Pon Feb 26, 2007 8:14 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

VolkD sem preizkusil pdfcreator in mi je naredil točno to kar sem želel!
Hvala!

Glitch openoffice mi je zbrisal slike kjub vsemu kako sem ga nastavljal!
Nazaj na vrh
mucek4
Član
Član

Pridružen-a: Sob 18 Jun 2005 20:52
Aktiv.: 12.43
Kraj: Tržič - Mesto med gorami

PrispevekObjavljeno: Pon Feb 26, 2007 11:06 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Misko je napisal/a:
Glitch openoffice mi je zbrisal slike kjub vsemu kako sem ga nastavljal!

Nikoli nisem imel s tem problemov. Lahko pripneš primer takega PDF-ja ki ti slike popači?
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
BorisP
Član
Član

Pridružen-a: Čet 03 Feb 2005 20:52
Aktiv.: 0.36
Kraj: Celje

PrispevekObjavljeno: Pon Feb 26, 2007 11:42 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Tudi jaz uporabljam CutePDF in PDF995.

Sicer CutePDF je super, ker ni nadležne pop-up reklame, ampak pojavi se problem ko imam v word dokumetu več različnih odsekov in različno orientacijo papirja. Namreč CutePDF poje namreč pol glave (header). Ker nisem uspel razvozlati rešitve za to, uporabljam samo v takih primerih PDF995.

A je imel kdo podobne primer? Je kdo našel rešitev za to (workaround)?

Prilagam isti dokument narejena z obema printerjema....

LP
BorisP

test_CutePDF.pdf
 Opis:

Download
 Ime datoteke:  test_CutePDF.pdf
 Velikost datoteke:  10.38 KB
 Downloadano:  9 krat

test_PDF995.pdf
 Opis:

Download
 Ime datoteke:  test_PDF995.pdf
 Velikost datoteke:  10.42 KB
 Downloadano:  3 krat

Nazaj na vrh
jur
Član
Član

Pridružen-a: Pet 02 Dec 2005 14:45
Aktiv.: 21.65
Kraj: [color=zelena]Ljubljana[/color]

PrispevekObjavljeno: Tor Feb 27, 2007 11:38 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Adobe akrobat je čisto prava stvar.

Jur
Nazaj na vrh
spy
Član
Član

Pridružen-a: Sre 06 Sep 2006 20:43
Aktiv.: 1.76
Kraj: Tržič

PrispevekObjavljeno: Tor Feb 27, 2007 1:29 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Pred časi sem iskal nekaj majhnega, ki bo znalo le pretvoriti .doc v .pdf. Med drugim sem poskusil tudi Adobe-a, pa je preobsežen za to malo zahtevo. Normalno, saj je namenjen za delo s samim pdf-ji.
Od vseh "free" možnosti, ki jih google ponudi, mi je še najbolj korektno delal PDF995. Res da je reklama nadležna, ampak rezultat je točen .pdf dokument, brez reklamnih vodnih tiskov in podobne šare. Če bi našel še "crack" tega programa z odstranjeno reklamo, bi bilo že prelepo Smile

LP, Spy
Nazaj na vrh
bostjan91
Član
Član

Pridružen-a: Ned 28 Jan 2007 18:58
Aktiv.: 0.79
Kraj: Dragomer

PrispevekObjavljeno: Sre Feb 28, 2007 1:49 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Da nebi delal nove teme, kaj pa obratni proces ali so te programi ki ste jih dal tudiza pretvorbo iz .pdf v .doc?
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo MSN Messenger - naslov
mucek4
Član
Član

Pridružen-a: Sob 18 Jun 2005 20:52
Aktiv.: 12.43
Kraj: Tržič - Mesto med gorami

PrispevekObjavljeno: Sre Feb 28, 2007 2:35 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

bostjan91 je napisal/a:
.pdf v .doc?

Obstaja nekaj programov, vendar daleč najboljši je Adobe Acrobat. Je pa to dovolj težaven postopek.
Nazaj na vrh
bungee
Član
Član

Pridružen-a: Pon 07 Mar 2005 18:49
Aktiv.: 6.23
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Sre Feb 28, 2007 3:39 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

bostjan91 je napisal/a:
Da nebi delal nove teme, kaj pa obratni proces ali so te programi ki ste jih dal tudiza pretvorbo iz .pdf v .doc?

Jaz sem uporabljal tega in je odličen h**p://www.solidpdf.com/
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo
PPG78
Član
Član

Pridružen-a: Ned 27 Jul 2003 14:09
Aktiv.: 9.87
Kraj: Gorenjska

PrispevekObjavljeno: Pet Mar 02, 2007 3:01 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Sam sem našel Primo PDF in se mi zdi super, saj lepo in hitro pretvarja ter nima težav s čžš.

LP, Peter
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Programska oprema Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Stran 1 od 1

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 6 dni