www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

Obisk trgovine Conrad v Grazu
Pojdi na stran 1, 2, 3, 4  Naslednja

Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Vse kar nima zveze z elektroniko in računalništvom
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
mucek4
Član
Član

Pridružen-a: Sob 18 Jun 2005 20:52
Aktiv.: 12.43
Kraj: Tržič - Mesto med gorami

PrispevekObjavljeno: Sob Mar 03, 2007 1:41 am    Naslov sporočila:  Obisk trgovine Conrad v Grazu Odgovori s citatom

Z Silvotom sva prišla na debato ob kavi za obisk trgovine Conrad v Grazu. Planirana je sobota 10. marec 2007.

Silvo bo seveda povedal več, odhod bi bil izpred Silvotovega doma v dolini Drave, vendar če bi se kdo hotel pridružiti se lahko dobimo že v Slovenj Gradcu in gremo potem skupaj do Silvota(cca 20-25 minut vožnje z avto).

Prijave zbirava tukaj, v kolikor noben ne gre greva sama Smile

p.s. Planiran datum se lahko spremeni...

Nazadnje urejal/a mucek4 Sob Mar 03, 2007 8:54 am; skupaj popravljeno 1 krat
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
VolkD
Član
Član

Pridružen-a: Pet 24 Sep 2004 21:58
Aktiv.: 59.91
Kraj: Divača (Kačiče)

PrispevekObjavljeno: Sob Mar 03, 2007 2:28 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Za kakšno trgovino se gre? Sem sicer precej suh, a firbec je skoraj(če odštejem pot) zastonj.
mucek4
Član
Član

Pridružen-a: Sob 18 Jun 2005 20:52
Aktiv.: 12.43
Kraj: Tržič - Mesto med gorami

PrispevekObjavljeno: Sob Mar 03, 2007 8:54 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Se oproščam. Dvakrat sem pebral pa mi je še vedno ušlo. Conrad. Popravil tudi v prvem postu.
Nazaj na vrh
Silvo
Moderator
Moderator

Pridružen-a: Pon 24 Feb 2003 17:09
Aktiv.: 61.80

PrispevekObjavljeno: Sob Mar 03, 2007 10:02 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

VolkD je napisal/a:
Za kakšno trgovino se gre? Sem sicer precej suh, a firbec je skoraj(če odštejem pot) zastonj.

Gre za Conrad. Kot sem Tomažu povedal, datum zaradi moje narave dela (službe) z moje strani ni fiksen. V Grazu je še ena trgovina z elektroniko a ne vem točno kje je.

igor_k
Član
Član

Pridružen-a: Pon 19 Jul 2004 11:44
Aktiv.: 4.26
Kraj: Rače

PrispevekObjavljeno: Sob Mar 03, 2007 10:46 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Za hobi elektronike je dobra

http://www.neuhold-elektronik.at/

v centru.
Nazaj na vrh
japek
Član
Član

Pridružen-a: Pon 23 Feb 2004 22:50
Aktiv.: 3.29
Kraj: Radenci

PrispevekObjavljeno: Sob Mar 03, 2007 1:07 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

igor_k je napisal/a:

v centru.

Ni dobra, preveč spominja na samopostrežbo, pa sama taka roba, ki "pride prav" in ko na koncu prideš na blagajno, sa samo čudiš, kdo vse je nalagal v tvojo košarico. Na srečo lahko plačaš tudi z kartico, ko ti evrov zmanjka.

Silvo
Moderator
Moderator

PrispevekObjavljeno: Sob Mar 03, 2007 1:57 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

japek je napisal/a:
igor_k je napisal/a:

v centru.

Ni dobra, preveč spominja na samopostrežbo, pa sama taka roba, ki "pride prav" in ko na koncu prideš na blagajno, sa samo čudiš, kdo vse je nalagal v tvojo košarico. Na srečo lahko plačaš tudi z kartico, ko ti evrov zmanjka.

Ravno tole sem mislil. Je daleč od Conrada?

VolkD
Član
Član

Pridružen-a: Pet 24 Sep 2004 21:58
Aktiv.: 59.91
Kraj: Divača (Kačiče)

PrispevekObjavljeno: Sob Mar 03, 2007 2:01 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Sem pregledal stvari, ki jih imajo. Hmm... svedri za vrtanje TIV. Jaz imam pa CNC - tole dvoje bo treba oženit Laughing Laughing
igor_k
Član
Član

Pridružen-a: Pon 19 Jul 2004 11:44
Aktiv.: 4.26
Kraj: Rače

PrispevekObjavljeno: Sob Mar 03, 2007 3:02 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Okoli 3km od Conrada.
Nazaj na vrh
Silvo
Moderator
Moderator

PrispevekObjavljeno: Sob Mar 03, 2007 3:23 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

VolkD je napisal/a:
Sem pregledal stvari, ki jih imajo. Hmm... svedri za vrtanje TIV. Jaz imam pa CNC - tole dvoje bo treba oženit Laughing Laughing

Sam sem našel kar nekaj stvari LED displeji 20 kosov 5eur
4precizne pincete 1.8eur
Enovrstični lcd 2.95eur
Koračni motorji 3.95-7.19 eur (so primerni za CNC?)
Trafo 2x15V 2x600mA 1.96eur

ID
Član
Član

Pridružen-a: Pet 17 Jun 2005 18:17
Aktiv.: 3.64
Kraj: Ljubljana-Podpeč

PrispevekObjavljeno: Sob Mar 03, 2007 3:40 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

H693 bi še mogoče bil. Specifikacije na njihovi strani so zelo slabo podane.
Nazaj na vrh
satelitko
Član
Član

Pridružen-a: Pon 19 Apr 2004 13:27
Aktiv.: 7.48
Kraj: Radovljica

PrispevekObjavljeno: Sob Mar 03, 2007 6:02 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Pri "Nojholdu" POZOR!!!!

Dobro preverite na njihovi strani, kaj res potrebujete in koliko stane! Jaz sem bil tam dvakrat. Npr. elko 100u/250V so nesramno poceni, dočim recimo F konektorji ali pa koaks kabel, je dražji kot pri nas.

Sicer je pa njihova komplet ponudba na WEBu.

LP
Nazaj na vrh
Silvo
Moderator
Moderator

PrispevekObjavljeno: Sob Mar 03, 2007 6:14 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

satelitko je napisal/a:
Pri "Nojholdu" POZOR!!!!

Dobro preverite na njihovi strani, kaj res potrebujete in koliko stane! Jaz sem bil tam dvakrat. Npr. elko 100u/250V so nesramno poceni, dočim recimo F konektorji ali pa koaks kabel, je dražji kot pri nas.

Sicer je pa njihova komplet ponudba na WEBu.

LP

Satelitko,

Ravno kondezatorje sem gledal. Elko 390uF/25V 50er Pkg cena 2.4 eur (je tole sploh pravilno?)

fricky
Član
Član

Pridružen-a: Pon 22 Sep 2003 15:37
Aktiv.: 1.09
Kraj: Ribniško Pohorje

PrispevekObjavljeno: Ned Mar 04, 2007 12:18 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Jaz elkote odsvetujem kupovati pri njih.Imajo zelooo stare zaloge in že na zunaj so videt prav starinski.Karkoli drugega le elkotov,baterij in trimerjev ne jemljite
Nazaj na vrh
satelitko
Član
Član

Pridružen-a: Pon 19 Apr 2004 13:27
Aktiv.: 7.48
Kraj: Radovljica

PrispevekObjavljeno: Ned Mar 04, 2007 9:50 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

fricky je napisal/a:
Jaz elkote odsvetujem kupovati pri njih.Imajo zelooo stare zaloge in že na zunaj so videt prav starinski.Karkoli drugega le elkotov,baterij in trimerjev ne jemljite

Jaz sem jih več vrednosti vzel na ZALOOOOGO, pa ni bilo čisto nobenega problema.

@Silvo: Ja, cena je prava, jaz sem jih kupil in dobro služijo.
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Vse kar nima zveze z elektroniko in računalništvom Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Pojdi na stran 1, 2, 3, 4  Naslednja
Stran 1 od 4

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 7 dni