|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
bostjang Član

Pridružen-a: Tor 03 Jan 2006 15:29 Prispevkov: 3446 Aktiv.: 14.62 Kraj: Postojna
|
Objavljeno: Tor Feb 01, 2022 2:00 pm Naslov sporočila: |
|
|
MarkoM je napisal/a: |
Za 10 programov je to kar navita cena. |
Koliko pa stanejo ti programi v 'lastni režiji' - iz satelita?
Predvidevam, da so kabelski/IP operaterji zmenjeni za boljšo ceno in imaš zato lahko mnogo programov po razumni ceni. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
brezimenko Član

Pridružen-a: Tor 06 Jun 2017 12:09 Prispevkov: 551 Aktiv.: 5.70
|
Objavljeno: Tor Feb 01, 2022 5:06 pm Naslov sporočila: |
|
|
Ne vem, če sploh obstaja kakšna "lastna režija". Zaenkrat poznam najlažjo, Total TV. Za nove naročnike start paketa eno leto 11,50€ na mesec, potem je 23€. _________________ Izgubil sem račun pod imenom kobranka |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
damjango Član

Pridružen-a: Pon 03 Sep 2012 7:56 Prispevkov: 756 Aktiv.: 4.89 Kraj: Murska Sobota
|
Objavljeno: Tor Feb 01, 2022 7:30 pm Naslov sporočila: |
|
|
s55m je napisal/a: |
brezimenko je napisal/a: |
Satelitska je druga kategorija. Kadar sneži ti naredi temo. |
To je hudicevo lahko resljivo s kablom za ogrevanje zlebov. Redko pa tako mocno snezi, da bi bil signal s satelita presibak. |
Pri satelitu Astra 19,2E in Hotbirdu 13E se to res ne bo nikoli zgodilo, do čim pri Eutelsatu 16E in ostalih satelitih s šipkim signalom pa je možno. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
s55m Član

Pridružen-a: Sob 06 Jan 2007 17:07 Prispevkov: 2696 Aktiv.: 12.07 Kraj: Plovdiv-Bolgarija
|
Objavljeno: Sre Feb 02, 2022 12:23 pm Naslov sporočila: |
|
|
Citiram: |
Pri satelitu Astra 19,2E in Hotbirdu 13E se to res ne bo nikoli zgodilo, do čim pri Eutelsatu 16E in ostalih satelitih s šipkim signalom pa je možno |
Odvisno od velicine "ponve". _________________ Physics sucks! It always works against "great" ideas!  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Silvo Moderator

Pridružen-a: Pon 24 Feb 2003 17:09 Prispevkov: 14656 Aktiv.: 62.17 Kraj: Koroška-okolica Dravograda
|
Objavljeno: Sob Okt 21, 2023 1:14 pm Naslov sporočila: |
|
|
robert je napisal/a: |
vilko je napisal/a: |
Hvala,
Sem upal na kak National Geografic ali kaj podobnega... |
Evo - Vilko je dočakal po skoraj 12. letih
https://www.rtvslo.si/oz/oddajanje/dvbt/programi/543636
Fox
Fox Life
Fox Crime
Fox Movies
CMC
National Geographic
Viasat History
TV1000
AMC |
Silvo je napisal/a: |
Dvomim, če se jim bi to izšlo. Po mojem je uporabnikov zemelske digitalne tv bolj malo. Večkone vsi uporabniki, ki imajo internet imajo tudi TV tam zraven. Praktično v vseh osnovnih paketih so ti programi dostopni. Če lahko sklepam po sebi - na vseh TV-jih imam še zemelsko na enem celo sateltsko anteno. Kanalov nisem poskeniral že zelo dolgo. Če ne bi bilo tega sporočila na forumu, tega ne bi storil niti sedaj. |
Ni bilo dolgo ***klik*** _________________ lp
Silvo |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
brezimenko Član

|
Objavljeno: Sob Okt 21, 2023 2:36 pm Naslov sporočila: |
|
|
Sedaj ga pa razstavi in daj na obdukcijo namesto k njim pošiljat nazaj. Me zanima kakšne kvante od strojne opreme so dali notri? _________________ Izgubil sem račun pod imenom kobranka |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
satelitko Član

Pridružen-a: Pon 19 Apr 2004 13:27 Prispevkov: 1775 Aktiv.: 7.53 Kraj: Radovljica
|
Objavljeno: Sob Okt 21, 2023 10:37 pm Naslov sporočila: |
|
|
Mene bolj zanima, kdo (si) je opral denar. Od časov Multichoice-a (še pomnite, tovariši?) mene kot [slovenščina je zame španska vas] kmetavzarja (ampak s kančkom ZKP) ne more več prepričat v takele "projekte".
Menda se vsaka stvar zgodi z razlogom 🤔 |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Silvo Moderator

Pridružen-a: Pon 24 Feb 2003 17:09 Prispevkov: 14656 Aktiv.: 62.17 Kraj: Koroška-okolica Dravograda
|
Objavljeno: Sob Okt 21, 2023 10:55 pm Naslov sporočila: |
|
|
Sedaj ga pa razstavi in daj na obdukcijo namesto k njim pošiljat nazaj. Me zanima kakšne kvante od strojne opreme so dali notri? |
Ga nisem imel. Me je pa danes nekdo spraševal kako je z zemelsko TV. Odpovedat namreč misli kabelsko (zaradi cene in ker TV je razen kakih poročil ne gleda)
Pa me je zanimalo kaka je cena plačljivih TV na DVB-T na kar ugotovim, da je vse šlo . _________________ lp
Silvo |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
qwertz Član

Pridružen-a: Ned 01 Jun 2008 11:57 Prispevkov: 2731 Aktiv.: 13.24 Kraj: Vrhnika
|
Objavljeno: Ned Okt 22, 2023 12:09 am Naslov sporočila: |
|
|
Danes dobiš za ceno kave na mesec tisoče programov, preko IPTV. Samo internet in nek android box si urediš.
https://olx.ba/pretraga?q=Iptv
Kdor rabi tv in ne pogreša zamika, je to idealno. In ja, tudi naši so vmes. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Bozo Član

Pridružen-a: Čet 08 Jan 2004 9:21 Prispevkov: 657 Aktiv.: 2.79 Kraj: Lendava, Trimlini
|
Objavljeno: Ned Okt 22, 2023 8:32 am Naslov sporočila: |
|
|
Sedaj ga pa razstavi in daj na obdukcijo namesto k njim pošiljat nazaj. Me zanima kakšne kvante od strojne opreme so dali notri? |
DVB-T sem pred 15 leti spremljal z Humaxom DVB-S.. torej nobene nove znanosti... _________________ LP
Božo |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
brezimenko Član

|
Objavljeno: Ned Okt 22, 2023 10:14 am Naslov sporočila: |
|
|
To že. V njega si tudi lahko porinil kartico za plačljive programe. Pri tej škatli je pa ni zunanje reže, torej nekje je ta kartica in v velikosti mini SIM kartice.
Žal nisem imel nobenega opravka z satelitskimi sprejemniki, ker se nisem nikoli imel možnost spotaknit ob takšen ležeč krožnik, zdaj me pa ne zanima več toliko, pa imem več financ za hobi, kot v otroštvu. Enostavno ne potegne več. _________________ Izgubil sem račun pod imenom kobranka |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
brezimenko Član

|
Objavljeno: Ned Okt 22, 2023 10:39 am Naslov sporočila: |
|
|
qwertz je napisal/a: |
Danes dobiš za ceno kave na mesec tisoče programov, preko IPTV. Samo internet in nek android box si urediš.
https://olx.ba/pretraga?q=Iptv
Kdor rabi tv in ne pogreša zamika, je to idealno. In ja, tudi naši so vmes. |
Ja baje so tudi preprodajalci vmes. Ne vem, če njihova politika štima tudi z našo, če se odločiš biti preprodajalec vsebin za naše področje?
Total TV je streman nekje iz srbije, če se ne motim. _________________ Izgubil sem račun pod imenom kobranka |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
qwertz Član

Pridružen-a: Ned 01 Jun 2008 11:57 Prispevkov: 2731 Aktiv.: 13.24 Kraj: Vrhnika
|
Objavljeno: Ned Okt 22, 2023 11:38 am Naslov sporočila: |
|
|
V bistvu so te ponudniki iz vseh možnih držav. Npr. tudi Maroko.
Gre se za "piratsko" oddajanje. Niti nima veze od kje jim signal. Dokler je kakovost in zanesljivost dobra. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 458 dni