|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
Yacka Neznanec

Pridružen-a: Pon 09 Maj 2016 10:04 Prispevkov: 5 Aktiv.: 0.05
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
s55m Član

Pridružen-a: Sob 06 Jan 2007 17:07 Prispevkov: 2696 Aktiv.: 12.08 Kraj: Plovdiv-Bolgarija
|
Objavljeno: Tor Apr 19, 2022 3:07 pm Naslov sporočila: |
|
|
Tezko verjamem, da bi bil kateri od dveh uporaben, vendar tega ne bos vedel, dokler ne probas. Vprasanje zascit na agregatih in predvsem zagonskega toka kladiva. _________________ Physics sucks! It always works against "great" ideas!  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
qwertz Član

Pridružen-a: Ned 01 Jun 2008 11:57 Prispevkov: 2727 Aktiv.: 13.22 Kraj: Vrhnika
|
Objavljeno: Tor Apr 19, 2022 3:22 pm Naslov sporočila: |
|
|
Kupi si enofazni agregat. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
smatjaz Član

Pridružen-a: Pon 10 Nov 2003 16:33 Prispevkov: 845 Aktiv.: 3.59
|
Objavljeno: Tor Apr 19, 2022 7:31 pm Naslov sporočila: |
|
|
Delalo bo po moje že s polnim "gasom", ampak ti odsvetujem to rušilno kladivo. Sem imel enkrat nekaj podobnega iz ID, pa je bolj kontra sekal. Sem ga po 1 uri nesel nazaj, ker nisem več čutil rok in nič nisem "poštemal". Potem sem si sposodil nekaj bolj efikasnega- sicer precej dražjega. Preizkusil sem tega:
https://ripitupplantrentals.com.au/product/demolition-jack-hammer/
Ta je res delal tako, kot treba - v pravo smer.
 _________________ Električni aparati delujejo na dim ... ko dim iz njih uide ... ne delujejo več! |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
bbrane Član

Pridružen-a: Čet 14 Jun 2007 15:02 Prispevkov: 590 Aktiv.: 2.71 Kraj: Cerkno
|
Objavljeno: Sre Apr 20, 2022 8:46 am Naslov sporočila: |
|
|
Zelo odsvetujem to trofazno zadevo. Mislim da to zmore komaj kakih 1500W po fazi. Na zunaj sicer vse OK (swis kraft) ampak drugače čisti nateg-vsaj po mojih izkušnjah. Kolega je imel podobno zadevo (kao 8,500W) in je imel priključeno cca 2000W samo na eni fazi pa mu je pregorel ( navitje ) v manj kot 1 uri. Ko smo vprašali previjalca motorjev, ki je kar praktik mu je odsvetoval popravilo. Kupil pa je popolnoma podobno zadevo od preprodajalcav, ki so to prodajali okoli po vaseh, tako da tudi nobene garancije ni bilo. Torej kupi si soliden enofazni agregat moči vsaj 2500W in bi moral tako kladivo poganjat. Jaz imam npr enofazno zadevo 1500W in mi razne vibracijske mašine in fleksarice do moči 1200W brez problema poganja. Tega Iskrinega 2800W iz povezave sicer ne poznam ampak če so podatki pravi bi to moralo delovati. Če pa ne bo šlo, boš pa v Bauhausu komot vrnil-zamenjal.
LP Brane _________________ En poizkus je vreden več kot tisoč strokovnih mnenj |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 455 dni