www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

HTE in spletni cenik
Pojdi na stran 1, 2, 3, 4  Naslednja

Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Elektronika
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
G-Lab
Član
Član

Pridružen-a: Sob 12 Jul 2003 9:44
Aktiv.: 0.76
Kraj: Jesenice

PrispevekObjavljeno: Pon Maj 31, 2004 10:40 am    Naslov sporočila:  HTE in spletni cenik Odgovori s citatom

Danes sem malo iskal po internetu in sem opazil da je HTE posodobil njihovo internetno stran. Končno imajo tudi na voljo ogled cene artiklov preko inetrneta. In naročanje preko spleta.
če koga zanima naj si ogleda. HTE
Sicer naj bi stvar začela uradno obratovati jutri, vendar z malo potrpežljivosti deluje tudi sedaj. Na internetu tudi piše da bodo dodali še pregled zaloge.
LP
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Silvo
Moderator
Moderator

Pridružen-a: Pon 24 Feb 2003 17:09
Aktiv.: 61.91
Kraj: Koroška-okolica Dravograda

PrispevekObjavljeno: Sre Jun 09, 2004 8:39 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Je že kdo naročal iz HTE preko spleta ? Sam cenik je zanimivo narejen. Če, me zanima kak je odzivni čas. Moram reči, da sem bil prijetno presenečen pri spletnem naročevanju iz SE. Zanima me kako je to tukaj.
matijap
Član
Član

Pridružen-a: Sob 05 Jun 2004 23:24
Aktiv.: 0.97
Kraj: Žirovnica, LJ

PrispevekObjavljeno: Sre Jun 09, 2004 9:03 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Pravijo, da za fizične osebe nakup še ni možen. Registracija še ne deluje, obljubljajo pa, da bo v kratkem.
Nazaj na vrh
glavič
Član
Član

Pridružen-a: Pon 17 Maj 2004 23:12
Aktiv.: 1.35
Kraj: Grosuplje

PrispevekObjavljeno: Sre Jun 09, 2004 9:38 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

moti me da ni nič slik.
na svet-el.si imajo to zelo lepo poštiman.
Nazaj na vrh
Silvo
Moderator
Moderator

Pridružen-a: Pon 24 Feb 2003 17:09
Aktiv.: 61.91
Kraj: Koroška-okolica Dravograda

PrispevekObjavljeno: Sre Jun 09, 2004 9:40 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Citiram:
moti me da ni nič slik

se strinajm. Sploh ko gre za kake konektroje ter podobne stvari, ker je kot oznaka v ceniku le neka šifra.

slawc
Član
Član

Pridružen-a: Ned 07 Mar 2004 11:43
Aktiv.: 0.89

PrispevekObjavljeno: Sre Jun 09, 2004 10:51 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Silvo je napisal/a:
Citiram:
moti me da ni nič slik

se strinajm. Sploh ko gre za kake konektroje ter podobne stvari, ker je kot oznaka v ceniku le neka šifra.

Za take spletne trgovine bi se lahko zgledovali po farnellu, poleg artikla se osnovni pdf s podatki proizvajalca oz. link do proizvajalca.
Nazaj na vrh
Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo
iskra
Član
Član

Pridružen-a: Tor 14 Okt 2003 10:13
Aktiv.: 3.36
Kraj: Lokev ,Boa , KOPER

PrispevekObjavljeno: Čet Jun 10, 2004 8:58 am    Naslov sporočila: icon_angry  Odgovori s citatom

Ja lep , verjetno bo še boljši , mene moti samo ena stvarca :
NE 592 pri njih stane 190 sit V Trstu pa ti jih dajo za 60 tolarjev Confused No upam da so te cene še iz tistih časov ,ko so imeli še stroške s špedicijami ... Rolling Eyes , drugače, presodite sami Wink

G-Lab
Član
Član

Pridružen-a: Sob 12 Jul 2003 9:44
Aktiv.: 0.76
Kraj: Jesenice

PrispevekObjavljeno: Čet Jun 10, 2004 12:03 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Zadnjič (prejšni petek) sem bil V HTE pa sem jih tudi malo povprašal kako je s tem spletnim cenikom. In naročevanjem preko spleta.
Prodajalec je rekel, da imajo jim oseba, ki dela tole stran vedno samo obljublja do kdaj naj bi v celoti zaživelo. Tako da se datum iz dneva v prestavlja.

Glede slik: ja strinjam se lepo bi bilo če bi bile tudi kakšne slike.
LP
Nazaj na vrh
Lagrange
Član
Član

Pridružen-a: Pet 10 Okt 2003 10:07
Aktiv.: 0.69
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Čet Jun 10, 2004 1:36 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Mogoce malo "off-topic".

Meni se dopade tale stran: http://www.reichelt.de/

Sicer ne vem tocno kje sem dobil link. Lahko, da tudi tu Wink
Nazaj na vrh
Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Lunapark
Član
Član

Pridružen-a: Čet 27 Nov 2003 9:48
Aktiv.: 0.09

PrispevekObjavljeno: Čet Jun 10, 2004 2:54 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Danes sem bil v HTE in malo povprašal glede slik! Zagotovili so mi, da delata dve osebi 8 ur na dan samo to, torej nalaganje slik.

Ko sem šel zadevo preverit (imam dostop na b2b), sem bil kar pozitivno presenečen, saj je gor precej več slik, kot pred tednom dni.

Me pa moti, da poleg čipov ni pdf. filov oziroma datasheet-ov!

Upam, da bodo čimprej naredili zadevo tako, kot se spodobi.
Nazaj na vrh
Srecko
Član
Član

Pridružen-a: Čet 25 Dec 2003 21:29
Aktiv.: 4.28
Kraj: Okolica Cerkna

PrispevekObjavljeno: Čet Jun 10, 2004 8:52 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Kako priti do Farnella ali se je tam potrebno registrirati jaz sem poiskusil in v gogle vtipkal farnel in od tam na tisto stran tam pa se ne znajdem najbolje ker je moje znanje Angleščine zellooslabo ,
No iščem čip TDA 4502A in ga v sloveniji skoraj ne morem najti in sem mislil tam poiskati.
Imajo ga sicer v HTE jevem ceniku,ki je tu omenjen samo ga nimajo na zalogi.
Za informacije se zahvaljujem.

LP Srečko

satelitko
Član
Član

Pridružen-a: Pon 19 Apr 2004 13:27
Aktiv.: 7.50
Kraj: Radovljica

PrispevekObjavljeno: Čet Jun 10, 2004 10:22 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Srečko:

MediaTrade : 01/7226140
Delko: 01/5415160
ASWO: 02/3006580

Tile mi padejo najprej na pamet, če ne bo sreče, pa pokliči, bova midva naredila BIZNIS (samo te bom odrl ko zajca Laughing )

LP
Nazaj na vrh
cero
Član
Član

Pridružen-a: Čet 31 Jul 2003 17:37
Aktiv.: 4.97
Kraj: vipava

PrispevekObjavljeno: Čet Jun 10, 2004 10:42 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

no pobrskal sem po farnelovemu katalogu vengar omenjenega čipa nisem našel
mogoče pa sem narobe iskal namreč imajo nekoliko nepriročno zasnovan katalog
drugače pa so zastopniki za farnell v ic elektroniki
Nazaj na vrh
slawc
Član
Član

Pridružen-a: Ned 07 Mar 2004 11:43
Aktiv.: 0.89

PrispevekObjavljeno: Pet Jun 11, 2004 7:16 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Farnelov katalog sam po sebi ni nevem kaj, gre za to, da imajo za vsak izdelek (no pa ce nimajo za vsakega imajo pa ravno za tiste, ki jih iscem Very Happy ) vsaj neki osnovni datasheet.
Nazaj na vrh
Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo
Highlag
Član
Član

Pridružen-a: Pet 23 Jan 2004 20:42
Aktiv.: 17.02
Kraj: Črnuče

PrispevekObjavljeno: Ned Jun 13, 2004 3:24 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Sam sem že parkrat naročil preko spletne trgovine IC elektronika. Imajo enak problem ni slik zraven izdelkov. Drugače pa zadeva še nekako deluje.

Drugače pa lahko kakšne bolj eksotične komponente naročiš tudi pri Terna d.o.o.
Dobavljajo komponente iz Buerklin kataloga in po novem še Distrelec dobava v 1 tednu. Samo cene so višje, kot če robo dobiš v kakšni trgovini v Sloveniji.
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Elektronika Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Pojdi na stran 1, 2, 3, 4  Naslednja
Stran 1 od 4

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 497 dni