|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
PRC515 Član

Pridružen-a: Čet 13 Sep 2012 9:42 Prispevkov: 167 Aktiv.: 1.08 Kraj: Žihlava
|
Objavljeno: Sre Avg 24, 2022 8:31 pm Naslov sporočila: |
|
|
s53al je napisal/a: |
Za omenjeno postajo iz naslova se je odločil, da jo bo zmontiral na enem hribu, sem pa danes dobil od njega tole na sliki.
Na zadnji strani (desno spodaj) ima neko stikalo. Je to serijsko? Tam je pa še en bel konektor (7pinski) za kaj je pa tisto? |
Hmm.. tudi moj Lincoln ima stikalo in jack, rezporejena sta drugače kot pri tebi, tam kjer imaš ti stikalo je pri meni jack, stikalo pa je na drugi strani napajalnega kabla. Tudi pri meni se mi zdita zadevi pozneje dodelani, odpiral nisem.
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
s53al Član

Pridružen-a: Pon 18 Okt 2010 19:44 Prispevkov: 1109 Aktiv.: 6.26 Kraj: Bela krajina
|
Objavljeno: Sre Avg 24, 2022 8:51 pm Naslov sporočila: |
|
|
PRC515 je napisal/a: |
Za omenjeno postajo iz naslova se je odločil, da jo bo zmontiral na enem hribu, sem pa danes dobil od njega tole na sliki.
Na zadnji strani (desno spodaj) ima neko stikalo. Je to serijsko? Tam je pa še en bel konektor (7pinski) za kaj je pa tisto? |
Hmm.. tudi moj Lincoln ima stikalo in jack, rezporejena sta drugače kot pri tebi, tam kjer imaš ti stikalo je pri meni jack, stikalo pa je na drugi strani napajalnega kabla. Tudi pri meni se mi zdita zadevi pozneje dodelani, odpiral nisem. |
Malo me čas preganja... Bom odprl in poslikal kam gre kaj. Prejšni lastnik tudi neve.
_________________ Vremenska postaja Doblička gora |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
s53al Član

Pridružen-a: Pon 18 Okt 2010 19:44 Prispevkov: 1109 Aktiv.: 6.26 Kraj: Bela krajina
|
Objavljeno: Čet Avg 25, 2022 8:18 pm Naslov sporočila: |
|
|
Tako izgledata ta dva dodatka. Namen tega
Opis: |
|
Velikost datoteke: |
1.76 MB |
Pogledana: |
14 krat |

|
Opis: |
|
Velikost datoteke: |
1.64 MB |
Pogledana: |
12 krat |

|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
s53al Član

|
Objavljeno: Tor Nov 01, 2022 7:09 pm Naslov sporočila: |
|
|
Danes se mi je malo zahotelo igrat z omenjeno postajo. Nekaj je slišat.
Tiso dodatno stikalo je za izklop roger beep-a. Zakaj ne vem, saj ima postaja že sama v sebi to funkcijo.
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 457 dni