|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
vilko Član

Pridružen-a: Pet 13 Feb 2004 10:26 Prispevkov: 3365 Aktiv.: 14.17 Kraj: Dragomer
|
Objavljeno: Ned Feb 04, 2007 6:23 pm Naslov sporočila: Printer port na Windows XP / Windows 98 za ISP Programator |
|
|
Dobil sem ISP programator, ki ga prilkjučim na paralelna vrata osebnega računalnika. Uporabim v Bascom8051, kjer kot programator nastavim "STK200/300 ISP Programmer"
Zadeva deluje brezhibno na ženinem računalniku z Okni 98, pri meni, ki imam XP pa ne. Programator se zažene, tudi briše mikroprocesor, tudi bere program iz mikroprocesorja, ko pa zahtevam pisanje programa v mikroprocesor, nekaj časa programira, po nekaj sekundah pa 'izvisi' in ne konča.
Predpostavim, da nisem prvi s tem problemom, in da kdo že pozna recept, kako ga zaobiti. Sem iskal z Search po forumu, pa nisem našel tablete za ta glavobol.
(Žena pa pravi, da je to zato, ker mi ne pusti prčkati po njenem PC-u. Pa še prav ima, kaj mi je bilo pa treba upgradati, ko mi je vse lepo delalo.)
Pozdrav |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
cupacup Član

Pridružen-a: Tor 20 Jul 2004 21:28 Prispevkov: 68 Aktiv.: 0.29 Kraj: Tam kjer ma mraz mlade
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
dkone Član

Pridružen-a: Sre 07 Mar 2007 18:53 Prispevkov: 2116 Aktiv.: 9.48 Kraj: Krško
|
Objavljeno: Sre Mar 07, 2007 9:37 pm Naslov sporočila: |
|
|
Meni deluje, omenjeni programator, brez problema tako kot v WIN98 in WIN XP,poglej nastavitve v biosu na tvoje računalniku.
Lp,Denis |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 7 dni